dinsdag 12 november 2013

HET WAS VANAVOND DRUK BIE DE LIDL

Ondergetekende was vanavond verhinderd, maar het schijnt erg druk te zijn geweest op de open avond van de Lidl. Tussen 19 en 21 uur konden geïnteresseerden een kijkje komen nemen. Er kwamen louter positieve en enthousiaste reacties binnen. Wat een mooie winkel. Wat een lekkere hapjes en drankjes kregen we. Leuk die gratis zak met wijn, wasmiddel, stroopwafels en chocolade die we als cadeau meekregen. En wat een broodjeszaak. Daar gaan we nog veel plezier aan beleven.

Morgen gaat de winkel open en als ondergetekende tijd heeft gaat hij even kijken. Maar het Beijumer publiek is nu reeds enthousiast. Wat wil je ook, de beurzen zijn krap en goedkoop boodschappen doen is dan erg welkom.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Bredere gangpaden in de winkel. Maar buiten is het voor doorgaand fietsverkeer zoeken hoe hier de oversteek over het plein te maken. Voor de vis- en loempiakramen langs? Of juist voor lLidl en Gerrie de Boer? Overal zijn ook voetgangers. Onveilige situatie, want tussen de auto's door gaat al helemaal niet. Gevaarlijker dan de Korrebrug.

Alie zei

Denk dat het wel meevalt. Het plein is groot en overzichtelijk genoeg (in tegenstelling tot de Gerrit Krolbrug), dus mensen kunnen goed andere weggebruikers zien en daarop anticiperen. En bovendien trekken de meeste fietsers zich niks aan van drukke plekken, maar laveren overal tussendoor. ben je niet zo'n held op de fiets, dan stap je even af en loop je met de fiets een stukje. Probleem opgelost.
Op het moment dat er meerdere ongelukken zijn gebeurd vanwege de drukte op het plein, zal ik mn woorden met alle liefde terugnemen, maar nu voorzie ik gene problemen.