maandag 25 november 2013

ENQUÊTE WERKGROEP BUITENFITNESS DEUGDE

De afgelopen voorjaar afgenomen enquête onder Beijumers aangaande de wenselijkheid van Buitenfitness in de wijk is goedgekeurd door de Afdeling Onderzoek en Statistiek.
Oftewel, het wordt beschouwd als een deugdelijk een goed en representatief onderzoek.
Uit het blogbericht van mei 2013.
Van deze site.

Deze enquête is bedoeld voor bewoners van Beijum. De vragenlijst hieronder gaat over hoe je in het leven staat en daarmee hopen wij te weten of er voldoende animo in Beijum is voor een plek voor buitenfitness.

Of Buitenfitness al of niet in Beijum gerealiseerd wordt, houdt ondergetekende niet zo bezig. Wel of het 'wijkspel' fair en integer gespeeld wordt. Krijgt Buitenfitness een eerlijke kans, of moet het initiatief, zoals de gehouden enquête, bij voorbaat zwart gemaakt worden? De enquête zou niet representatief en deugdelijk zijn. Aldus iemand die er verstand van schijnt te hebben en eigenlijk boven de partijen dient te staan en een integere en verbindende rol in de wijk zou moeten spelen. Zoals initiatiefnemer Sulman afgelopen vrijdag verkondigde."Dit is meer dan een NLA-aanvraag."

Werkgroep Buitenfitness twitterde vandaag.
Afdeling Onderzoek &Statistiek heeft draagvlakonderzoek goed bevonden en opgenomen in de gemeentelijke onderzoeksbank:

3 opmerkingen:

Kees Huizenga zei

Zie mijn reactie van vanmiddag op Beijumnieuws:

http://beijumnieuws.blogspot.nl/2013/11/constructieve-houding-werkgroep.html

Anoniem zei

Is het een dezelfde persoon die lelijk over mensen twitterde?
Deze bedoel ik
http://beijumnieuws.blogspot.nl/2013/02/beijum-in-dagblad-van-het-noorden.html

Kees Huizenga zei

Op 4 februari 2013 schreef ik het volgende op het door anoniem vermelde weblogbericht van Beijumnieuws van 2 februari 2013:

"De vraag is of de standpuntbepaling van de twee BOB-vertegenwoordigers in het NLA-wijkteam over het Beijumboek tot stand is gekomen NA goed en gedegen overleg binnen het bestuur van de BOB. Met andere woorden: vindt er vooraf terugkoppeling plaats over de standpunten van de BOB-vertegenwoordigers in het NLA-wijkteam Beijum? Hierover dienen mijns inziens NLA-richtlijnen te komen in een stedelijk NLA-statuut of NLA-verordening. Anders is het gevaar groot dat vertegenwoordigers van wijkorganisaties gaan soleren in de NLA-wijkteams." Einde citaat.

Nog steeds erg actueel, nietwaar?

Hoe is de standpuntbepaling van de BOB over Buitenfitness Beijum tot stand gekomen? In oktober 2013 en daarvoor.

Nog steeds "gedonder en gedoe"! De geschiedenis blijft zich herhalen...