vrijdag 15 november 2013

SKSG-KIDS BEIJUM ALS VIPS NAAR INTOCHT SINT

SKSG deelt morgen Pietenpetten uit
Als er geen al te rare dingen gaan gebeuren beleven kinderen (o.a. uit Beijum) morgen als VIP's een prachtige intocht van Sinterklaas en zwarte Piet in eigen stad. Vanuit SKSG zullen Pietenpetten worden uitgedeeld. Beijumse Marleen Bos, coördinator en bemiddelingsmedewerker bij SKSG, is morgen ook van de partij. Ze komt niet alleen: "Uit Beijum gaan een aantal gastouders met kinderen en hun ouders naar de intocht. Hoeveel precies weet ik niet, ik weet in ieder geval dat www.jokidokigastouderopvang.nl uit Beijum erbij is."

Sinterklaas komt aanstaande zaterdag 16 november in Groningen aan met zijn stoomboot. 
SKSG kinderen kunnen de landelijke intocht van Sinterklaas als V.I.P. van heel dichtbij meemaken omdat wij van de gemeente Groningen maar liefst 2000 polsbandjes hebben gekregen. 
Het polsbandje is je toegangsbewijs tot het “V.I.P. vak”. Ouders/broertjes/zusjes mogen ook mee als zij ook een polsbandje dragen. SKSG.nl (foto links ook van de site)


De rechter foto komt van de Twitteraccount van Jokido-gastouderopvang Beijum. Dit meisje gaat morgen uitgedost als Pietje naar Sinterklaas zwaaien en voor hem zingen...https://twitter.com/Jokidoki08

@Jokidoki08
@sintgroningen dit pietje gaat morgen naar U zwaaien en voor U zingen.... hopelijk ziet U en hoort U haar....... fb.me/34NELSsSD
Bovenste foto: Zwarte Pieten vermaakten zich vorig jaar uitstekend tijdens de intocht in Stad.
(Bandjes zijn niet meer te verkrijgen!)

Geen opmerkingen: