zondag 24 mei 2015

BUURTBIJEENKOMST KARDINGE OVER WAKEBOARDCENTRUM

(Ingezonden)

Thema buurtbijeenkomst ‘Kardinge’

Wanneer: 2 juni 2015
Locatie: verzamelen bij Sportcafé Kardinge.
Tijdstip: Koffie staat klaar vanaf 19.15 uur
Kardingeplas

Hierbij willen wij u van harte uitnodigen voor een bijeenkomst over de ontwikkelingen rondom Kardingeplas en omgeving. De bijeenkomst wordt  georganiseerd door de  fracties van de Stadspartij, CDA en SP.

In de afgelopen maanden zijn er onduidelijkheden ontstaan rondom het bestemmingsplan Kardinge. Bewoners voelden zich niet gehoord en er heerst momenteel  onrust. Voordat we een besluit kunnen nemen over het bestemmingsplan willen we graag nadrukkelijk van de bewoners horen hoe zij er tegen aan kijken. Het bestemmingsplan  zal op 10 juni in de commissie Ruimte &Wonen op de agenda staan. Deze vergadering kunt u bijwonen als u wilt en er bestaat ook de mogelijkheid  tot inspreken. De vergadering is tevens online te volgen via de gemeentelijke website.

Wij zouden graag met u een aantal locaties willen bezoeken, waaronder de locatie van het mogelijk toekomstige wakeboardcentrum. Mochten er nog andere locaties/ thema’s zijn waar u met ons over zou willen spreken, dan horen wij dat van tevoren graag . U kunt dan een e-mail sturen naar: marjetwoldhuis@raad.groningen.nl  of bellen naar: 06-23894428

We verzamelen om 19.15 uur in het sportcafé Kardinge. Omdat we verschillende locaties zullen bezoeken kan een fiets meenemen handig zijn.

Wij hopen u te ontmoeten op 2 juni!

Met vriendelijke groet,

Marjet Woldhuis                          
Stadspartij

Geen opmerkingen: