dinsdag 12 mei 2015

MIJN (ONZE) TUIN IN BEIJUM (4)

Afgelopen zondagmiddag fietste ondergetekende door de Bekemaheerd. Vooral de speelveldjes in deze westelijk gelegen heerd hadden die dag de interesse van de blogger. Stel dat je er een of andere rare kwibus aantreft die een lichaamsdeel uit z'n broek haalt dat toch echt binnenboord moet blijven? En dat vooral als er kleine kinderen in de buurt zijn... De fietstocht belande uiteindelijk bij een voortuin met beelden.

De potloodventer werd niet aangetroffen. Geen wonder, er zijn zoveel speelveldjes in Beijum, het zou een toevalstreffer zijn om de man te betrappen. Eergisteren was de griezel (of een collega van hem) in de Fultsemaheerd gesignaleerd.

Leuk om weer eens in de Bekemaheerd te zijn verder, de blogger komt er niet zo vaak. Wat nou, wat staan daar een prachtige beelden. Maar even aanbellen, ja hoor, neem maar foto's, aldus de bewoner van het huis..
Wat een vriendelijke stenen heks, zie foto links. Of zal het een fee zijn? Vijf ganzen op een rij, twee leeuwen als ingangspoort. De eigenaar: "Er zit wat groene aanslag op de beelden ik zal ze binnenkort eens schoonmaken."

Wat een vriendelijke man, bedacht de blogger zich. Gelukkig zijn die veruit in de meerderheid in vergelijking met zieke heren die op speelveldjes met hun geslachtsdeel gaan lopen wapperen.

Geen opmerkingen: