dinsdag 19 mei 2015

WANDELAARS DAG TWEE VAN DE AVOND4DAAGSE TROKKEN DOOR BEIJUM


De deelnemers van de Avond4Daagse trokken vanavond door Beijum. Dag twee zit erop, de sportievelingen zijn op de helft. Het weer was vandaag huilen met de pet op, maar net als gisteravond bleef het grotendeels droog tijdens de wandeluren.

Hoe de route vanavond precies liep weet de blogger niet, in elk geval kwam hij de wndelaars tegen zeven uur vanavond tegen toen ze vanuit de Kremersheerd richting de Beijumkorf liepen en van daaruit richting Winkelcentrum Beijum koersten. Zie foto boven en links. Links staat een tafeltje met koffie en thee lijkt het wel, altijd aardig voor de dorstige en vermoeide wandelaar, dorst lessen in de vorm van een oppeppertje.

Op de rechter foto is te zien dat er verkeersregelaars aanwezig waren om de massa veilig over de wijkring te lozen. Links op de rechter foto zie je dat de stoet wandelaars richting winkelcentrum liepen.

De blogger ging na het maken van genoemde drie foto's en hij reed ongeveer een uur later de wijk uit richting kruispunt Beijum Zuid. Kijk, op onderstaande foto is te zien dat een verkeersregelaar de laatste wandelaars hielpen oversteken bij het kruispunt tussen de Fosse- en Isebrandtsheerd richting start- en eindpunt Kardinge, De zon, die de hele dag dan weer verscheen en dan weer weg was, regen, droog, regen, begeleidde de wandelaars naar hun fiets of auto.
Zet hem op mensen morgen en overmorgen.1 opmerking:

Anoniem zei

in het beging zat er een bottleneck in de route wat een half uur vertraging op leverde en niet fijn is voor benen die graag willen lopen!