maandag 11 mei 2015

SANDRA HOEFT NIET OP FITNESS

De winkel van Hoogenberg in de promenade van Winkelcentrum Beijum blijft de meest speciale onderneming van heel Beijum. De dierenspeciaalzaak doet soms ook dienst als fitnesscentrum.
Het lijkt romantisch, winkeltje spelen en lekker achter de kassa staan om centjes te verdienen, maar er komt van alles bij te kijken. Zakken voer moeten worden aangevuld, goudvisjes moeten met een schepnetje worden gevangen en producten moeten overdag voor de winkel worden neergezet en tegen sluitingstijd weer naar binnen worden gebracht.
Zullen de lichamelijke inspanningen er mee te maken hebben dat 'oude baas' André zelf steeds minder in de winkel staat? De jaren gaan tellen, hier zag de baas er nog zeven jaar jonger uit.

Afgelopen zaterdagmiddag tegen sluitingstijd. Puffen en steunen. Maar wel met een goed humeur. "Het is even aanpoten, maar weet je wat het voordeel is? Ik hoef niet op fitness." Zie foto. Sandra Hoogenberg, de opvolgster van vader André in de speciale dierenspeciaalzaak van Beijum. Wat ziet ze er fit en goed getraind uit.

2 opmerkingen:

Anna zei

Sandra is inderdaad een vrolijke en vriendelijke dame! Een goede opvolgster van de ook altijd vriendelijke en vrolijke André!

Anoniem zei

Sandra redt zich aardig met haar kippenkracht hihihi....