zaterdag 30 mei 2015

RADIO BEIJUM IS WEER IN DE LUCHT....(Schakel NU in!)


Er zat een extra weekend in de bijna afgelopen maand mei. Normaal gesproken zou de uitzending van Radio Beijum een week eerder hebben plaatsgevonden. Maar laatste zaterdag van de maand is laatste zaterdag van de maand. En dus gaat de uitzending van mei 2015 nú beginnen.
Eerst even, er zijn de nodige geïnteresseerde Beijumers (en mensen daarbuiten) die de uitzending van Radio Beijum van april hebben misgelopen. En daarom voor de duidelijkheid nog een keer, surf naar http://radiobeijum.nl/ en open de uitzending met de rechter muisknop.

De blogger en de redactie van Radio Beijum zijn vanaf dit moment live in de uitzending vanuit het Grand Café het Trefpunt. Wellicht volgt een update. Zie ook de vorige uitzending.
Er zijn staan interviews met ons aller kruidenvrouwtje Saskia Nieboer en Bert Wijnholds van Grunninger tiedschrift Kreuze geprogrammeerd.....http://beijumnieuws.blogspot.nl/2014/09/bert-wijnholds-het-n-schiere-grunninger.html

Foto's zijn gistermiddag gemaakt. Redactievergadering in het Grand Café in het Trefpunt. Bovenste foto, van links naar rechts, Douwe van der Bijl( boeken), technicus Jan Fré Boven en Lammert Doedens.
Foto beneden, Hans Koopman links van www.lijn6.com....maakt hij wederom een filmpje?


Geen opmerkingen: