zaterdag 23 mei 2015

TOKO VERDWIJNT UIT BEIJUM (maar blijft wel bezorgen)

"We gaan hier weg omdat we niet langer in een onnodig duur pand willen zitten. Maar klanten kunnen gewoon blijven bellen hoor, we blijven onze maaltijden gewoon bezorgen." 

Het karakteristieke groene pand van de Indische afhaal Toko, tegenover Shoetime, naast de bussluis, gaat per 1 juli aanstaande dicht. Maar voor de liefhebbers, geen nood, vanuit een kleiner pand in de buurt van de Ulgersmaweg zullen bezorgbrommertjes zoals altijd bestelde maaltijden naar klanten blijven brengen. "We bezorgen gratis', aldus de eigenaar gisteravond.

Hebben jullie ook last van de nieuwe pizzeria die een paar maanden geleden vlakbij op Winkelplein West is gekomen? "Nee, helemaal niet, dat heeft niks met de aanstaande verhuizing te maken, pizza is iets heel anders dan een Indische maaltijd."

De Toko zat acht jaar op de Stoepemaheerd.
Het heeft even geduurd maar op 5 mei 2007  was het eindelijk zover.
Onze Toko,gespecialiseerd in de Indonesische keuken opende de deuren.
De kwaliteit van de gerechten en een scherpe prijs staan bij ons hoog in het vaandel. http://www.onzetoko.nl/

Op genoemde site staat ook het telefoonnummer waa klanten blijvend naar toe kunnen bellen om bestellingen door te geven.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Heerlijk eten, jammer dat ze hier weggaan.

Anoniem zei

Qua smaak waren ze toch nog aardig aangepast aan Hollandse smaak papillen. Maar altijd handig als je geen zin had om te koken. Gelukkig houden ze een Hollandse handels mentaliteit.