maandag 18 mei 2015

KOM MENSEN, SCHAF EVEN EEN TELEGRAAF AAN!

" Ja, het komt er wel op neer dat we hier staan om nieuwe abonnees binnen te halen." 
Het is een trieste tijd voor krantenconcerns, het 'spook' internet vreet al het nieuws op wat vijf jaar geleden nog pontificaal als primeurs in de dagbladen zou hebben gestaan.

Het is ook een trieste dag voor de Telegraaf, de vleesgeworden chocoladeletter Juul Paradijs is na een conflict over macht en zeggenschap binnen de Telegraaf opgestapt (morgen met chocoladeletters op de voorpagina?). Hommeles bij de wakkere krant van Nederland.
Twee frisse meiden staan op dit moment voor de Lidl bij Winkelcentrum Beijum gratis kranten uit te delen. Fotootje dames? " Doe maar vanaf de rug genomen."
In de stromende regen: Zal ik jullie en de Telegraaf helpen door een oproepje te doen? " Dat zou leuk zijn, we staan hier tot vijf uur, mensen kunnen een gratis Telegraaf ophalen. Ja, natuurlijk willen we het liefst abonnees binnen halen."

Eerlijke opmerkingen. De dames kunnen er ook niks aan doen dat de Telegraaf en andere kranten langzamerhand in elkaar zakken.
De ironie wil dat een nieuwsblog als Beijumnieuws groeit en bloeit. Waarom de grote noodlijdende chocoladebroer niet een keer een handje helpen?

 Mensen, spoed u naar het winkelcentrum, daar staan twee aardige meiden die u een gratis Telegraaf aanbieden. Help de noodlijdende Telegraaf en neem een (proef)abonnement.

1 opmerking:

Freubel zei

Die krijg je echt niet zo maar gratis hoor....je moet dat eerst een abonnement afnemen..