zondag 14 maart 2010

BEIJUMERS IN ACTIE TEGEN AANLEG GOLFBAAN

www.vhnn.nl bericht vandaag niet alleen over kapot gemaakte auto's in onder meer Beijum maar ook over de golfbaanperikelen die vooral het noordoostelijk deel van de wijk kunnen gaan belasten.
Een flinke groep bewoners van de Groningse wijk Beijum maakt zich zorgen over de aanleg van golfbaan bij het Beijumerbos.De gemeente Bedum heeft vergevorderde plannen voor een golfbaan van 150 hectare. De Beijumers zijn vooral bezorgd over de mogelijke verandering van het fietspad langs het Spakenpad in een autoweg, waarmee de golfbaan ontsloten moet worden.
"We moeten het doen met vage schetsen", zegt Daan Tweehuysen. "Maar daaruit zou je kunnen opmaken dat het pad voor autoverkeer geschikt zal worden gemaakt."
Tientallen bewoners van de Nijensteinheerd en omliggende heerden hebben al gereageerd op de flyeractie van Tweehuysen.

5 opmerkingen:

Zuidwolde zei

De beijem moeten niet zuren het is ook nooit goed hier in beijum stumpers de groeten uit zuidwolde

Anoniem zei

Johan kun je deze oerdomme en negatieve reaguurder (zie hierboven)niet bannen? Zelden zo'n negatieve kwast meegemaakt, zeuren over SP en meer zaken, bah. Nu weer dat oliedomme beijum moet niet zuren.

Kees Huizenga zei

Hierbij de link van het DvhN van heden:

http://www.dvhn.nl/nieuws/noorden/stad/article5906042.ece/Beijumers-bezorgd-over-weg-voor-golfers

De reactie van de zure Zuidwoldenaar is in strijd met de Nettiquette. Zeer ongecontroleerd en beledigend.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Kees.K zei

Leuk, een onderwerp en dan gelijk strijd over poppetjes anoniem/zuidwolder. De inhoud is meer waard. Ik hoop dat er genoeg beijumers naar de bijeenkomst komen in Zuidwolde, 29 maart, 19:30 in het dorpshuis De Kern. Een autoweg maken lijkt mij niet acceptabel. Dus kom ook meepraten en vragen naar wat er nu werkelijk gepland is door de gemeente Bedum. Gemeente Groningen meldt niets, wel de provincie, maar dat is dan een verwijzing naar plannen van Bedum. Ik hoop dat de Beijumers weten waar de gemeentegrenzen liggen, ongeveer recht door de breedste sloot van het beijumerbos. Dus pas op, voor je het weet bepalen de buren waar je mee te maken krijgt.