zondag 14 maart 2010

WEER EXPOSITIE IN PAND49 GEOPEND

Ik was vanmiddag niet in staat om de opening van de zoveelste expositie in kunstenaarsPand49 bij te wonen. Op het moment van arriveren was het reeds 17 uur en waren de meeste geïnteresseerden reeds weer naar huis. Er waren nog een paar vurrukkulukke hapjes, en de sfeer die was blijven hangen was er eent van levendigheid en enthousiasme. Atsje Straatsma stuurde deze foto's en ze schreef er onderstaande tekst bij.

In Pand49 was vanmiddag de opening van de nieuwe duo-expositie met beelden van Rietje Rustema en schilderijen van Mirre ten Have. Het was een gezellige drukte, zo’n 80 mensen kwamen op de opening af. Na het officiële openingspraatje door Janny Paas, konden de bezoekers onder het genot van een drankje en een hapje de prachtige expositie bekijken. De heerlijke hapjes waren verzorgd door Eetcafé de Gans.
Dit werkte want beide kunstenaressen verkochten op de opening al drie werken. De abstracte schilderijen van Mirre maken een mooi geheel met de beelden van vrouwenfiguren van Rietje.
De expositie is nog te zien t/m 23 april in Pand49 aan de Ypemaheerd.

Geen opmerkingen: