donderdag 25 maart 2010

DE ZIELSWIJZER IN SHANTI NIKET

(ingezonden)

In de loop van ons leven hebben we onze identiteit en het beeld wat we over onszelf hebben, gevormd op basis van overgedragen overtuigingen, gedachten en ervaringen. Velen van ons die vanuit allerlei drijfveren hun aandacht hebben leren richten op innerlijke processen, beleven deze gedachten, ervaringen en dogma's die te maken hebben met ons verleden als een keurslijf en voelen een toenemende behoefte aan het hervinden van levensvreugde en innerlijk geluk.

Je bent niet je denken, je bent niet je emoties. Je kunt je authentieke kracht mobiliseren door vanuit ontspanning opmerkzaam en open te zijn voor de rijkdom van het Leven in al zijn facetten zonder dat je dat wat je waarneemt meteen vertaalt in oordelen/veroordelingen en/of mentaal-emotionele patronen. Leven in het Nu met aandacht voor alles wat zich aandient in wat voor vorm of inhoud dan ook, daarin ligt de sleutel. Daarin ligt de vreugde van “heel” zijn, van overgave aan wat oneindig groter is dan jezelf, van “vallen” in het onnoembare.
ZIELSWIJZER biedt een ontmoetingsplaats, een steunpunt, een groei-impuls. Een plek van aandacht en opmerkzaamheid. Een plek met diep respect voor alles wat groter is dan jezelf. Een plek waar je kunt loslaten, helen en ontvangen. Een plek van energie, delen, stilte, liefde zijn en liefde uitdragen... 12 maandagavonden van 5 april t/m 21 juni van 19.30 tot 22.30 uur
Shanti Niket, Levensschool en Spiritueel Centrum, Heratemaheerd 24, Groningen (Beijum Noord)
Voor meer info: http://www.shanti-niket.nl/ (bij “Nieuws” Zielswijzer aanklikken), 0598-795241 of
info@shanti-niket.nl

Geen opmerkingen: