maandag 22 maart 2010

IS DRAADLOOS INTERNET GEVAARLIJK?

Af en toe kom ik opschriften tegen waarvan ik echt geen enkele mallemoer snap. "Wat is dat nou weer," is mijn eerste gedachte dan. Vorige week zag ik dit plakkaat tegen een deur in Beijum hangen. Vol verbazing las ik dat een draadloze internetverbinding levensgevaarlijk is. En laat me nou al jaren een paar computers in huis hebben die via een wifi-stick geactiveerd worden. Draadloze verbinding dus. Stickie's die mijn verslaving in stand houden. Nee, weest gerust, geen rookstickie's, het gaat hier om internetverslaving. Maar speel ik al jaren roulette met mijn kinderen?
Klik de foto groter om het geheel beter te kunnen lezen. Via internet las ik o.a. onderstaande over drie linkse partijen in Groningen:De oproep van SANDALFON is niet bedoeld om de SP of Groen Links te benadelen, maar hen terug te dringen naar humane principes, grondweteerbiediging en een stuk laterale intelligentie en van de draadlooshysterie van de PvdA los te weken. Dat kan alleen als de fracties volledig ververst worden met nieuwe leden.
Het kan zijn dat me van alles ontgaat, dames en heren. Soms blijft het gissen, is iedereen geestesziek en in het bijzonder paranoia geworden, of zijn dit nou juist de wakkere lieden onder ons die terecht aan de bel trekken? Activeer onderstaande links en oordeel zelf.
http://www.niburu.nl/index.php?articleID=22797
http://www.sandalfon.nl/persberichten.html
http://sandalfon.groningen.org/pvdaknechten.html

4 opmerkingen:

Kees.K zei

Magnetisme (dus electriciteit) is niet iets neutraals. Het is voor mij altijd al een vraag geweest of de toename van 'welvaartsziektes' (kanker, adhd, depressies etc) iets te maken zou hebben met het explosieve gebruik van electriciteit, want dat is een van de belangrijkste veranderingen sinds de 20e eeuw. Ik ben tot de conclusie gekomen dat magnetisme heel gevaarlijk zou kunnen zijn omdat ook mensen electrisch/magnetisch zijn.

Toepassingen in ziekenhuizen van 'straling' als middel om ziektes op te sporen en ook de therapeutische aanwending van die straling, wijst er duidelijk op dat dit type energie iets met de biologie te maken heeft. Anderzijds is het natuurlijk evident dat het onderwerp 'niet lekker ligt' in een maatschappij die zelfs dag en nacht wil twitteren.

Maar lees bv. eens "Elektrostress & Gezondheid, Invloed van elektriciteit en zenders" van dr.ir. M. Haas. Een toegankelijk boek om verder op door te borduren. Of kijk eens op deze site www.stopumts.nl.

Dus wat mij betreft zijn het 'wakkere lieden' die aan de bel trekken.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Kees.K zei

@Anoniem 06.00, ziekteverwekkende prikkels maken ziekten door hun frequentie, duur en intensiteit. Dus natuurlijk ga je niet dood van een uurtje mobiel bellen. Alle ziektes bestonden al zo'n beetje voor electriciteit op grote schaal werd toegepast. Maar het aantal slachtoffers neemt sterk toe de laatste eeuw. Ik noem dus magnetische velden als mogelijke oorzaak.
Voor de literatuur die je zoekt noemde ik hierboven al een mogelijke ingang.

@Anoniem 17:07 Vergis je ook niet in de frequentie van velden, een lantarenpaal zendt iets heel anders uit dan een mobieltje of wifi of een babyfoon.

De onderzoeken die jij bedoelt zullen wel de door de RIVM goedgekeurde zijn, BInnen Nederland, een land wat zo'n beetje de hoogste stralingsnormering ter wereld heeft (dus z'n burgers maximaal blootstelt aan mogelijke gevaren). Er is genoeg literatuur die wel wijst op schadelijke gevolgen hoor.

Trouwens, waarom mogen mensen niet onder hoogspanningsleidingen wonen en worden woningen die daar in de nabijheid van staan of afgebroken of onverkoopbaar?