zaterdag 20 maart 2010

KUNSTMARKT PAND49 OOK GESLAAGD

Het blijkt vanmiddag achteraf allemaal erg meegezeten te hebben qua weer op ons aller Plein Oost. Ik kon er i.v.m. andere verplichtingen niet bij zijn, maar verheugend is te constateren dat lezers dan vaak royaal inspringen en ook een bijdrage leveren. Zo kan Beijumnieuws wat mij betreft steeds meer van en door Beijumers worden, een digitaal verbindende schakel in de wijk. Hilda Hofstra van Pand49 stuurde deze foto's en schreef er onderstaande tekst bij:
Lentemarkt in Beijum op Plein-Oost.
Het weer voorspelde geen lente, maar de hoosbuien bleven uit en er was toch aardig wat publiek op de been. Veel mensen namen een kijkje bij de kramen met werk van kunstenaars.
Ook de jeugd mocht zich uitleven en graffiti spuiten op grote borden. De pleingroep had weer een geslaagde middag georganiseerd met allerlei vermaak voor jong en oud. Er was een klimwand, een draaimolen, een springkussen en optredens van muziekgroepen . En of er nu al dan niet goede zaken zijn gedaan door de (kunst)marktdeelnemers: de catering was prima op orde!. Regelmatig kwam de dienstdoende ploeg vrijwilligers langs met koffie en thee.

1 opmerking:

Liesbeth zei

Eerlijk gezegd vond ik het niets maar ook niets aan...vindt het trouwens steeds meer tegenvallen die goed bedoelde markten op plein oost.