woensdag 31 maart 2010

HUISHOUDELIJKE MEDEDELING(EN)

Vanmiddag en vanavond wordt begonnen met het verwijderen van de anonieme reacties van de laatste tijd. Die zijn vaak weinig opbeurend. De komende tijd worden binnengekomen reacties eerst door de beheerder gescreend op aanvaardbaar niveau voordat ze worden geplaatst. Anonieme reactie worden niet meer geduld.
Veel reageerders ken ik. Maar voor mij anonieme reageerders als Nynke V. Anton S. Frank, Jan, Jeanette, Jeffrey, Geert, Jan, Henk en Stefan en nog een paar gelieve eerst even te mailen naar Beijumnieuws@online.nl voor er weer gereageerd wordt.

Update: 1 april. Er zijn wat reacties binnengekomen, zowel anoniem als ook met naam, onder dit artikel en onder de stelling. Die publiceer ik eerst niet. Paasweekend. Omdat uit beide kemphanenkampen ivm het bekende conflict anonieme reacties kwamen liep dat de spuigaten uit. Ik denk dit weekend na over een ander systeem en tips zijn daarbij welkom. Er zijn nog een paar dirty reacties over het hoofd gezien, die worden binnenkort verwijderd. Allemaal, voor én tegen, een goed paasweekend!

1 opmerking:

Kees.K zei

Tja, wat te doen. Verplichte registratie is een mogelijkheid, maar geen zekerheid dat de persoon een echt persoon is. Dus lijkt me het GeenStijl principe het beste: IP-monitoring, dus bij een al te 'gore' reactie de reactie verwijderen met vermelding van 'weggejohant' en bij meerdere overtredingen een IP-blok. E.e.a. samen te vatten in een 'blog-reactie reglement' wat Kees.H. waarschijnlijk in een uurtje voor elkaar kan krijgen als tekst.