zondag 7 maart 2010

KUNSTUITLEEN PAND49 NU ONLINE! (ingezonden)

Atelier Pand 49 aan de Ypemaheerd (naast de Aldi-Plein Oost) heeft sinds 13 februari 2010 een kunstuitleen met werk van Beijumer kunstenaars. U kunt de kunstwerken online op onze website bekijken. Voor een klein prijsje, 13 weken lang een pracht werk aan je muur.

Ons doel is Beijumer kunstenaars te ondersteunen en te promoten. Onze visie is hun werk meer in de huizen, scholen en bedrijven in en om Beijum te zien hangen. En de rest van Groningen natuurlijk.

Onze uitleen collectie bestaat nu uit een gevarieerd aanbod van schilderijen en daar zal binnenkort ook fotografie bijkomen. En er staan al weer nieuwe kunstenaars te popelen om mee te doen.
Draagt u kunstenaars in Beijum een warm hart toe?
Neem dan een lidmaatschap voor een jaar en exposeer hun werk in uw huis, school of bedrijf.
Wie weet misschien komt het tot een aankoop door uzelf, uw buurvrouw, een familielid of een bezoeker in uw bedrijf en ondersteunt u zo de kunst-beweging in uw omgeving. En voor Pand 49 is het lidmaatschap een welkome inkomst om b.v. lijsten te kunnen kopen voor kunstenaars en fotografen, die ook graag in onze galerie zou willen exposeren.
Op de foto kun je van elke kunstenaar die mee doet met de kunstuitleen een schilderij zien. Maar wil je onze hele collectie zien klik dan op onderstaande link.

http://www.atelierpand49.nl/

Geen opmerkingen: