vrijdag 2 september 2016

OPEENS DRIE BONTE PAPIEREN INFORMATIEBLADEN OP DE MAT


Het nieuwe seizoen lijkt op papier goed te zijn begonnen. Aan het begin van de middag lagen er opeens maar liefst drie 'glossy´s' op de deurmat. Ze lagen gebroederlijk bij elkaar, alsof ze wilden zeggen: "Dag mijnheer van het internet, wij komen u verblijden met kleurige informatie op papier."

Van de uitstraling van het Spoor-magazine, de nieuwe wijkgids voor Beijum en de Hunze als mede voor het Bruisend Beijum-magazine kun je inderdaad blij worden. Ze zien er alle drie erg bont uit. Daar moet je van houden, en het moet de inhoud van een magazine niet moeten compenseren en/of teveel opleuken.

Geen gezeur verder, het zijn cadeautjes die de Beijumer deze dagen in de bus krijgt. Zo kun je bijvoorbeeld in alle rust even kijken of je volgende week zaterdag naar Bruisend Beijum wil en welk buurtcentrum of  programmaonderdeel je eventueel wil bezoeken.

Ondergetekende is meer van het internet, adressen van instanties en telefoonnummers zoekt hij allemaal online op. Maar er zullen vast mensen zijn die een handig naslagwerkje in de kast willen om op terug te kunnen vallen als iets gezocht wordt.

Gisteren vielen wijkkrant de Beijumer, de Regiokrant en de Gezinsbode op de mat en vandaag drie glossy's. Allemaal gratis en voor niks.Veel plezier ermee.

Geen opmerkingen: