zaterdag 17 september 2016

HERFST OP PLEIN OOST TE BEIJUM (1)


Het slaat ergens nergens op. Hoezo herfst op plein Oost? Maar toch, de meteorologische herfst is al weer ruim twee weken gaande.

Misschien wel extra leuk om de overgang van tropisch naar diep herfstig te volgen en nu vast te beginnen. Beijk de foto. Herfst?

Het kan snel gaan, over drie maanden staat hier naar verwachting weer een kerstboom.
Zie de boompjes rond het plein, wat zijn ze de lucht ingeschoten. Nog helemaal groen.
Dat is ook de kleur van de bomen op de achtergrond, rond het Innersdijk-terrein.

De komende twee maanden elke zaterdagochtend om 10.15 uur, Herfst op Plein Oost. Zie de bomen, bladeren de komende weken roder en bruiner kleuren.....tot ze neerdwarrelen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Echt waar: het leven is tè spannend ! Morgen gaat het nl hoogstwaarschijnlijk zondag worden, echter pas nadat we ons door een aardedonkere zaterdagnacht in september heen hebben geworsteld. Maar de beloning voor dit hemeltergend en hartverscheurend wachten is dan ook immens en overweldigend tegelijk, wanneer het ochtendlicht gaat doorbreken en wij Beijumers mogen vieren dat wij weer in het volle licht van onze vrije zondag mogen genieten.
Hoezeer zijn onze noord-wester buren de Paddepoelers daarentegen getroffen door het winkelgebod van hun Middenstands KGB; zij moeten verplicht op zondag winkelen op straffe van een boete ad € 10.000,= heeft de Rechter onlangs geoordeeld. Wie thuisblijft mag per omgaande door een VVD-squad opgehaald worden en in het winkelcentrum met een funshopbevel aan de kraag worden gedumpt.