maandag 26 september 2016

AUTOBEDRIJF VISSER HEEFT EEN KENTEKENLOKET (en meer)

Een nieuwe riem

 "Je hoeft niet meer naar het postkantoor als je een auto hebt gekocht en wil laten overschrijven. Dat kan nu ook bij ons, we zijn onlangs ook een kentekenloket geworden."

De Beijumblogger komt amper nog bij Autobedrijf Visser aan de Oosterhamrikkade. De reden, de vw-Golf rijdt eenvoudigweg te probleemloos (afkloppen). Wordt a.h.w. té goed gerepareerd.

De laatste keer dat ondergetekende er was moesten een paar kleine dingetjes gebeuren. Een nieuwe riem, koelvloeistof bijvullen en olie op peil brengen. Er moest een riem vervangen worden omdat het soms net leek of het stuur los zat, alsof ie steeds een beetje naar rechts of links wilde zonder dat de bestuurder dit wilde. Vooral als de blogger sneller dan 100 km/uur ging, moest het stuur stevig vastgehouden worden. De relatie tussen de riem en het stuur is ondergetekende een raadsel, maar hij legt z'n auto-vertrouwen maar gewoon in handen van chef en opa Koos Visser.


U ziet hem op bovenste afbeelding naast zoon en troonopvolger Wesley staan. Het is altijd mooi als de jongere generatie de oudere generatie voorbij gaat wat betreft goed gedrag en goede ontwikkeling. Steevast als de blogger in de zaak komt, en even moet wachten omdat de heren bezig zijn, komt zoon aangelopen: "Kan ik een kop koffie voor u inschenken mijnheer?' Kijk, dat noem je service. Terzijde, dames kunnen ook heel goed zonder schroom het autobedrijf inlopen, er hangen geen schaars geklede seksegenoten aan de muur. Gekke tegenstelling, ieder die er werkt zit onder de olie en smeer, maar het is tegelijkertijd ook weer een fatsoenlijk bedrijf.

Alle gekheid op een stokje, het bedrijf van de Beijumer familie Visser is in beweging. Wat nieuw is is dat je een leenauto mee kunt krijgen als je eigen voertuig gerepareerd wordt. En wat heel handig is, als je ergens een auto hebt gekocht (kan ook bij Visser maar hoeft niet perse, maar kopen en direct weg kunnen rijden is wel zo gemakkelijk) en het kenteken moet worden overgeschreven, dan kun je dat ook bij Visser doen. Het bedrijf is een van de ruim 500 RDW-erkende autobedrijven:

Heb je een auto gekocht van een particulier? Dan moet ook het kenteken van de auto op jouw naam komen te staan. Dat kan nu ook bij een van de ruim 500 RDW-erkende autobedrijven met een Kentekenloket. Lekker in de buurt en alle autokennis is daar aanwezig. Wel zo handig! Het autobedrijf heeft allerlei diensten en aanbiedingen die de koper meer zekerheid bieden. Dat is natuurlijk ook prettig voor de verkoper, want zo verkoop je auto sneller en beter. Kentekenloket

Vloeistof voor de voorruit bijvullen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Het is toch wat met die gadvertorials......