dinsdag 13 september 2016

COLLECTEREN VOOR KANKERBESTRIJDING


Jong geleerd is oud gedaan. Afgelopen week liep een moeder met haar dochter te collecteren voor KWF-kankerbestrijding. Daar ging de bel.

Gelukkig had de Beijumblogger nog wat los geld in de zak, dat gooide hij door de brede gleuf van de collectebus. Een gleuf die extra breed lijkt te zijn gemaakt om ook papiergeld op te kunnen nemen.

Ondertussen dacht hij: 'Zal er ook kankerbestrijding bestaan dat niks met geld te maken heeft? SamenLoop voor Hoop-Beijum draaide om geld, collectes idem dito. Zal er ook geldloze kankerbestrijding bestaan?'


Geen vragen om de jongedame mee lastig te vallen, altijd goed als jeugdigen zich willen inspannen voor het lot van de medemens.
Update 15:12 uur, het is een jongetje....
https://www.kwf.nl/helpjijons/collecte/pages/default.aspx

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Waar collecteert men eigenlijk precies voor ? Het merendeel van de kankerpatiënten overlijdt aan de chemokuur, niet aan de kanker. Copy/paste naar je browser >>

http://bestgezond.nl/index.php/2016/04/26/schokkende-cijfers-van-chemotherapie-bij-kanker/

Anoniem zei

Misschien ook even kijken naar huidige publicaties i.p.v. 16-20 jaar oude publicaties.
Ook de wtenschap zit niet stil.

Met vriendelijke groet,
Jacco

Anoniem zei

Klopt helemaal, Jacco. De wetenschap heeft het anno 2016 veel drukker gekregen met nòg meer omgekocht worden en alleen publicaties naar buiten brengen die de corporate industries welgevallig zijn. Bovendien stuurt met m.n. vanuit de farmaceutische wetenschap killing squads af op alternatieve artsen die aan kankeronderzoek doen en revolutionaire ontdekkingen tegen komen die de inkomsten van Big Pharma zouden kunnen bedreigen. Waar het dus eigenlijk op neer komt is dat de wetenschap van vandaag ons bij voorkeur van kant maakt.