vrijdag 23 september 2016

BEIJUMSKAP (272)Elke keer als ik naar Beijum fiets kom ik langs dit huis. En elke keer denk ik ‘er mist iets’

Wordt vervolgd.

Foto + tekst: Atsje straatsma

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik mis door de zonnepaneelverloedering niet alleen de natuurlijke dakarchitectuur van een Beijumer jaren 80 huisje, maar ook een schoorsteen en een huisnummer.

Anoniem zei

Zonnepaneelverloedering.... Wat een lariekoek.. Ga maar lekker aan de andere kant staan, dan kun je naar de natuurlijke dakarchitectuur kijken.... En dan zie je ook gelijk de schoorsteen en het huisnummer :)

natasja zei

Ik snap je atsje 😀

Anoniem zei

Ik mis de poes in de vensterbank en dat de ramen open zijn

Anoniem zei

Ik mis een nette en propere vitrage, want deze is vooral beneden wel erg grauw geworden. Een aangename uitkijk mis ik ook, dus een snoeibeurt van die wildernis voor de ramen is ook geen luxe. Verder mis ik vooral ook een schoon dak, zodat al dat roestige mos tot het verleden behoort. Bovendien mis ik noodzakelijk onderhoud aan het dakkapel, zodat de loodafdichting links geen lekkage kan geven; het zal immers wel een heel vochtig huis zijn gelet op al dat mos op het dak. De foeilelijke zonnepanelen zijn misschien ook onoordeelkundig aangebracht en veroorzaken daardoor vochtproblemen. Wat een grasrotzooi trouwens tussen die mooie bloemen,kortom ik mis een goed onderhouden tuin.