maandag 5 september 2016

MAANDAGOCHTEND (283)Het is niet anders. sinds afgelopen donderdag is de Errrr weer in de maand. Septemberrrrr.

De afkorting berrrr, zit er in. Bijna Brrrr. Begrijpelijk, koud winderig en sneeuw en ijzel ligen de komende maanden weer in het verschiet. Veel mensen vinden dat maar niks. Maar er zijn ook genoeg mensen te vinden die blij zijn dat de zomer bijna voorbij is: "Gelukkig, de structuur is terug in het leven en mijn kinderen kunnen weer gewoon naar school."

Bovenstaande afbeelding geeft een voorschouw in het jaargetijde dat ligt te wachten. Bruine bladeren liggen op de bodem langs de wijkring van Beijum genaamd de Emingaheerd. Dag herfst in wording.

De kringloop van het leven, we gaan onherroepelijk van winter naar lente, van zomer naar herfst. En dat gaat maar door en door. Dag zomer, hallo herfst.

De linker afbeelding geeft ook een kijkje in de kringloop. maar dan in de door mensen gewenste kringloop van aangeboden spullen en hopelijk te verkopen spullen.

De kringloopwinkel van Beijum is komende zaterdag open, op de dag dat Beijum zal en moet bruisen....want wij zijn een bruisende en actieve wijk met heel veel vrijwilligers. Zie ons. Tja. Voor ondergetekende hoeft Beijum niet perse te bruisen, doe maar gewoon, de wijk is opwindend genoeg van zichzelf.

Maar goed, de kringloop van het leven gaat door en door. En de kringloopwinkel aan de Claremaheerd heeft voor komende zaterdag een actie in petto. Kleding en schoenen, twee halen, een betalen.

Een prettige week toegewenst. De kinderen gaan vandaag in deze tweede week van het seizoen 2016/17 ├ęcht naar school. De bladeren kleuren langzamerhand van groen naar bruin en rood.

Over pakweg zes weken begint de herfstvakantie...

1 opmerking:

michel zei

Je haalt ook niet zo vaak 1 schoen.