dinsdag 6 september 2016

SPORTIEVELINGEN ALFACOLLEGE ACTIEF IN KARDINGERPARK


Basketballen, polsstok springen over een sloot, skaten. En nog veel meer. Sport- en recreatiepark Kardinge doet vandaag z'n naam eer aan. Tientallen leerlingen van het nabijgelegen Alfacollege laten zich van hun sportiefste kant zien.

Niet alleen vandaag. een docent die de Beijumblogger bij het basketbalveldje op de hoek Koerspad met het Meedenpad trof, zie afbeelding boven: "We gaan de hele week los met activiteiten en sportiviteit."

Nabij de klimtoren zat een groepje leerlingen op de grond om bij te komen terwijl iemand een aanloopje nam om met een polsstok over de sloot te springen, zie afbeelding links.

Verderop krioelden dames en heren op skates op, hoe kan het ook anders, de skatebaan aan de voet van de Kardingerheuvel, zie afbeelding rechts.

De bekende R mag dan wel weer in de maand zitten, septembeRR, maart het is heet en zonnig buiten. Groepjes studenten zaten tegen het middaguur onder de bomen langs het Zilvermeer bij te komen van de sportieve inspanningen. Zie afbeelding beneden.

Wat een leven hebben de studenten, een mooie opleiding volgen op het Alfacollege en vanuit de school zo het prachtige Kardingerpark in kunnen lopen om te sporten en te recreëren. Zoals gezegd, het is heet vandaag. Maar de vele sportieve studenten creëren een frisse en opgewekte sfeer in de groene achtertuin van Beijum."

Geen opmerkingen: