donderdag 22 september 2016

BEIJUMS TINTJE NIEUW THERAPIECENTRUM KONINGSWEG

Het heet de Koningstede en de naam is niet toevallig bedacht. Midden in de Koningsweg opent een nieuw therapeutisch centrum de deuren. Met o.a. inbreng van Beijumers. Komende zaterdag wordt er open dag gehouden waar iedereen welkom is.

Zie flyer. De twee mensen links op de afbeelding kennen we van praktijk 'Terug in Balans' in het voormalige Doefmatgebouw, tegenwoordig WIJ-Beijum, zie nog eens dit bericht. Links zien we Elsbeth Bruin en naast haar Paul Cuypers.
Tweede van rechts zien we Evelien Stadt, zij heeft in (Pand49) en om Beijum de nodige creatieve cursussen verzorgd, zie ook nog eens dit bericht

Elsbeth, vertel, wat kunnen we zaterdag op de open dag allemaal verwachten?
"Geïnteresseerden zijn welkom om het gebouw te bekijken, de therapeuten te leren kennen en om een gratis korte consult te krijgen. Er is van alles te doen."
Wat volgt is een lange lijst activiteiten. Klankschalen, mandela dansen, meditaties, foto reading, handoplegging, EFT lezing, reflexologie, portret laten tekenen, voetdiagnostiek, coaching, doosjes maken (na sterfgeval), schilderen, lichaamsgericht werken, hartchakra meditatie, schilderen voor kinderen, quantem healing, Sjamanistische healing, soul body fushion, bronhealing, coaching, NLP.

Zaterdag 24 september tussen 13.00 en 17.00 uur. Koningsweg 27

1 opmerking:

Elsbeth zei

Johan, dank je wel voor het bericht, het was een heerlijke middag.

Elsbeth