zondag 4 september 2016

BUURTFEESTJE FROUKEMAHEERD HIELD HET REDELIJK DROOGHet is weer de tijd van einde zomer buurtfeestjes en barbecues. Met buren samen eten en drinken en informeren hoe de vakantie is geweest, naar welke school de kinderen het komend seizoen gaan, en om gewoon even bij te kletsen.

Het bleef gisteravond redelijk droog in de Froukemaheerd. Halverwege de avond druppelde het even maar de tafels en stoelen, en eet/ en drinkgerei hoefden pas laat op de avond naar binnen worden gesleept omdat het toen echt begon te hozen.

Het leek op een symbolische afsluiting van de zomer, de herfst kwam kijken en joeg de mensen naar binnen (vanochtend viel de regen met bakken uit de hemel en onweerde het, maar dat terzijde).

De hapjes en drankjes gingen er toen het nog droog was goed in, een glaasje maakte loslippig en verhoogde de sfeer.

Twee aanwezigen stonden korte tijd in het middelpunt, op de linker foto zien we Marten die een beker won die hij heeft gewonnen met Kids United..., zie ook nog eens dit bericht.

Buurtgenoot Jacob werd in het zonnetje gezet omdat hij al jarenlang belangeloos de Froukemaheerd van zwerfvuil ontdoet, zie nog eens dit bericht.

Foto rechts, de houtkachel die werd gebruikt stond vannochtend nog in de regen.

(Binnenkort ook een plein-feestje in de Kremersheerd)

Geen opmerkingen: