vrijdag 16 september 2016

EINDIGT DE ZOMER VAN 2016 VANDAAG?


Vandaag lopen zeldzame septemberdagen ten einde. Na een reeks bloedhete dagen komt er vandaag een weeromslag. Van zweetdruppels naar regendruppels. Plein Oost beleefde afgelopen week hoogtijdagen door de verfrissende fonteintjes die daar aanwezig zijn.

Gistermiddag trof de Beijumblogger het mooie stel dat we op de bovenste en linker afbeelding zien. Is dat genieten of is dat niet genieten? Een blauwe lucht, stralende zon, warmte en daar klaterende rustgevende en verfrissende stralen water bij die met een bepaalde regelmaat naar boven spuiten.

Zie ook de rechter afbeelding, het was weliswaar niet druk op het plein, maar de mensen die er waren vermaakten zich uitstekend.

Maar het is weer voorbij die mooie zomer.....

Of zal de zomer na de komende uitdaging van de herfst nog weer terug kunnen komen?

Het zal de komende dagen gaan regenen. Verkoeling. Dit bericht wordt donderdagavond tegen het middernachtelijk uur geprogrammeerd. Er is nog geen vuiltje aan de lucht, het zit nog steeds lekker in de tuin. Maar het kan zijn dat als dit bericht (automatisch) online gaat de weeromslag al is ingezet, of dat de regen pas later op de dag zal gaan vallen.

Moeder en dochter kunnen ze in elk geval het mooie samenzijn op ons aller plein niet meer afpakken.

Geen opmerkingen: