donderdag 29 september 2016

UITNODIGING VOOR BEWONERS VAN BEIJUM (opening natuurpark)

Of de Groene Long tot tevredenheid van de wijkbewoners uit Beijum is verbeterd moet de lezer zelf maar gaan bepalen. In elk geval is volgende week, zaterdag 8 oktober, een ieder uitgenodigd om de opening van het nieuwe natuurpark dat dwars door Beijum loopt bij te wonen.
Zie flyer. Ingezonden vanuit de gemeente Groningen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik ben wijkbewoner en herken me hier niet in, het wijkpark is niet voor en door bewoners, maar door een stelletje egotrippers ingericht. Aanfluiting!

Ard zei

Ik wandel vaak door de wijk maar de groene long is mij nog nooit voorbijgelopen.

Kees Huizenga zei

Door dit citaat wordt door de gemeente een groot compliment uitgedeeld aan de werkgroep Groene Long en de Klankbordgroep Groene Long. Nog specifieker: aan Theo Smit en aan Frans Egberink.

Ons kent ons!

Ons complimenteert ons!


Citaat:

"De klankbordgroep is zeer tevreden met het resultaat en de constructieve samenwerking met de gemeente. Het park is voor en door de wijkbewoners met veel enthousiasme heringericht."


Ik heb nooit een schriftelijke uitnodiging ontvangen om mee te praten over de herinrichting van de Groene Long. De Groene Long is toch van iedereen in Beijum?

Hoeveel wijkbewoners hebben de Groene Long heringericht? Waarom in algemene zin schrijven over "voor en door de wijkbewoners"?

Waarom deze zelfbejubeling en zelfverheffing voor een kleine groep?