vrijdag 9 september 2016

AANHANGER GESTOLEN, EEN HANGMAT, INBRAAK....

"Bizar dit, ze hebben m'n hangmat waarschijnlijk als paraplu gebruikt omdat het ging regenen. Je kunt waar ik woon geen meubels in je tuin laten staan, er verdwijnt regelmatig wat."

Er schuimen onverschrokken asociale dieven door de heerden van Beijum. Als ratten op zoek naar wat ze kunnen gebruiken. Een bewoonster uit de Rensumaheerd miste onlangs haar gloednieuwe en net gekochte groene hangmat die ze in de tuin had staan/hangen.

Iets verderop, bij het pleintje in de Eilardaheerd, stond tot afgelopen dinsdagavond de aanhanger die we links op de foto zien. De volgende ochtend was eigenaar Henk z'n eigendom kwijt.
"Hallo allemaal, heeft iemand vanaf dinsdagavond 21.30 uur of de nacht erop iets gezien van de diefstal van mijn aanhanger? Op woensdagochtend was ie verdwenen."

In de nacht van afgelopen woensdag op donderdag is ingebroken bij het hoekhuis Amkemaheerd/Jensemaheerd. De deur was geforceerd en de hele boel was overhoop gehaald.

De hangmat zal wel niet meer boven water komen, daar zijn er meer van. Maar wie maakt Henk uit de Eilardaheerd blij en tipt waar zijn aanhanger is gebleven?

Het wordt weer snel vroeger donker 's avonds. Ideaal voor dieven die het daglicht niet kunnen verdragen. Zet 's avonds het beste zoveel mogelijk binnen.


1 opmerking:

Anoniem zei

Zat er geen disselslot op de aanhanger ??