zaterdag 27 september 2014

BRUISEND BEIJUM ZONNIG VAN START

Onder prachtige weersomstandigheden is vanmiddag om een uur Kleurrijk Bruisend Beijum editie 2014 van start gegaan. De medewerkers hebben alles op alles gezet om alles goed voor te bereiden. Dat heeft ze de nodige energie gekocht, zoals u gisteren kon lezen, kwam er nog een vervelende inbraak tussendoor. Een compliment aan de organisatie is op z'n plaats.
Ondergetekende liep tussen half twee en half drie op de jaarmarkt rond. De stemming was optimaal, het bezoekersaantal liep meer en meer op, het was en het is er gewoon gezellig. Boven ziet u drie breiende vrouwen in een kraampje, waarvoor ze breien is me niet bekend (informatie kan altijd even gemaild worden).
Beneden ziet u twee Beijumse dames die bij SKSG-Kinderopvang betrokken zijn. Waarom SKSG? De blogger zet vanavond of morgenvroeg een video in elkaar waarop ze het antwoord op gestelde vraag geven.
Mocht u als lezer nog een bezoekje aan het festijn willen brengen, wat aan te raden is, dan moet u zich realiseren dat u door drie bijzondere figuren welkom wordt geheten. Zie foto beneden. Links zit Ibi Salomé van Ambiënte. Hij kon er hartelijk om lachen toen de blogger vroeg of Zwarte, Gele en Oranje Piet altijd zo goed samen werkten.
Het Trefpunt in het Groene Hart van de wijk bruist vandaag. Het is de bedoeling dat het gebruis zich in het najaar en komende winter over de wijk verspreidt. Komt erbij, weest erbij, veel Beijumer instanties presenteren zich vandaag. Beijum op z'n best.
Foto's zijn welkom.
(Om 16 uur wordt de jaarlijkse Fakkeltrofee uitgereikt, en ook is er een optreden van de Flames)

Geen opmerkingen: