maandag 15 september 2014

GEDEELTE BEIJUMERWEG KRIJGT NIEUWE LAAG ASFALT

Op de achtergrond is de Grevingaheerd te zien

Bovenstaande foto is vanmiddag bij het kruispunt van de Beijumerweg, ter hoogte van het Gezondheidscentrum, bij de driesprong richting Zuidwolde, gemaakt. De Beijumerweg kleurt hier in het vervolg niet meer grijs maar rood.
Fietsers en brommers moeten tijdelijk uitkijken voor 'gladheid.' De blogger fietste er over en dacht: kijk uit, denk aan slipgevaar en aan een langere remweg.

Op de rechter foto, klik links en rechts groter, is te zien dat het rechter gedeelte van de route tussen 'Shoetime' en de Grevingaheerd, vanaf het perspectief van de fotograaf gezien, nog een beurt kreeg. Het gaf bij tijd en wijle aardig wat bekijks.

3 opmerkingen:

Willem Pauwelussen zei

Dat is een mooi initiatief van onze gemeente. Nu de rest van de fietspaden nog, waar de gaten al zodanig in vallen dat je nieren er van aan de wandel gaan. En laten ze dan meteen het pad langs de crossbaan ophogen zodat het niet na elke regenbui half onder water meer staat.

Anoniem zei

Een mooi initiatief van onze gemeente? Dat slaat nergens op, daar zijn ze verantwoordelijk voor het veilig houden van fietspaden. Ze zullen wel moeten, niks geen mooi initiatief.

Willem Pauwelussen zei

Er wordt flink op het onderhoud bezuinigd in de gemeente, als gevolg van het feit dat er steeds minder rijksgeld deze kant uitkomt. Dus ze hadden net zo makkelijk ergens anders hogere prioriteiten kunnen stellen en dit nog lang kunnen laten liggen zoals het lag.