dinsdag 30 september 2014

EEN HOND KUN JE GEWOON OP DE OPENBARE WEG KNIPPEN/TRIMMEN

Afgelopen zaterdag was de man die op de bovenste foto is te zien bezig om z'n hond te knippen en te kammen. Locatie, Groene Hart. De hondenharen vlogen in het rond. Is het afval? De blogger denkt van niet, al mogen daar de meningen over verdeeld zijn.
Het is iets natuurlijks, hondenharen of herfstbladeren, uiteindelijk breekt het allemaal af. Je kunt beter een klokhuis op straat gooien dan een of andere plastiek frutsel. Het ras van de hond die onder handen werd genomen is ontschoten. Links zijn twee zwarte labradors aan het snuffelen.

Zal het een trend zijn om honden buiten te trimmen? \De foto's links en rechts zijn afgelopen week gemaakt. Links liggen getrimde hondenharen langs de wijkring, ter hoogte van de Jensemaheerd. Rechts ligt een partij bij de vijver in de Holmsterheerd. Het is weer eens iets anders dan hondenkeutels. Hondenharen.
23 opmerkingen:

Anoniem zei


ik vind het zeer góór en nog veel

A-SOCIALER!!!

Therèse

Anoniem zei

Ik hoop dat veel mensen deze man herkennen en hem aanspreken op zijn asociale gedrag.
Marijke

Anoniem zei

gat ver darrie, ik vind het ook erg goor!

Caro.

Anoniem zei

ja ja, ook de blogger verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken. :-) :-)

Johan Fehrmann zei

Er komen een paar opsporingsreacties binnen. Dat is niet de bedoeling, het was een vriendelijke man en hij wilde in alle onschuld best op de foto. Het is hier geen rechtbank.

emmy zei

stelletje aanstellers. Zijn alleen maar haren. Als die goor zijn dan zijn de haren op je kop het ook. ook je lekkere warme wolle trui/sjaal of muts is dan ook goor. Weggooien dan maar zou ik zeggen.

Daarbij dit wordt gewoon opgenomen in de natuur. in de lente en zomer gebruiken vogels dit voor hun nesten.

Beter dit dan alle afval die gewoon in de bosjes en struiken worden gegooid. Spreek je mensen daar op aan of kijk je gewoon de andere kant op.

Anoniem zei

Helemaal mee eens Emmy wat een gezeur om wat haar ,ook ik laat de plukken liggen moet je eens zien hoe snel de kraaien,mussen er bij zijn om hun nest te vullen .Wat ik pas goor vind overal maar sigarette peuken op het strand bij het Zilvermeer en ga maar door dat is pas ASOCIAAL ,dus als je wil zeuren is er zeker wel wat te vinden.

Anoniem zei

Emmy heeft volledig gelijk. Thèrese, Caro en Marijke hebben nu recht op een compleet natuurlijke bananenschil voor hun deur.

Anoniem zei

ik vind dat die meneer het best even in een zakje kon doen en thuis in zijn afvalbak kon gooien, trouwens waarom borstelt hij zijn honden niet thuis, in zijn tuin/balkon?

Caro.

Anoniem zei

De hond is een net dier dat z'n behoefte buiten doet zoals de natuur het heeft bedoeld. Wedden dat Caro zo onhygiënisch is om dat gewoon maar botweg BINNENSHUIS te doen ?! En wanneer ze dan vervolgens de haren voor de spiegel kamt (ja bah: ook weer binnenshuis; getver ) vallen al die haren en huidschilfers zo maar op de vloerbedekking...Nou ik ga mij niet bij Caro in huis vertonen tussen al die ongerechtigheden.

Anoniem zei

Maak je maar druk om alle rotzooi die de mens op straat smijt blikjes,patatbakjes etc etc das pas asociaal ,is het niet wie de eerste steen werpt etc etc .

Anoniem zei


blijf bij mijn mening.

men zegt, de haren zijn biologisch afbreekbaar? prima!
vanaf nu (bij wijze van) laat iedereen alle hondenstront maar rustig weer op wandelpaden etc. liggen, hoor.
is toch tenslotte biologisch afbreekbaar?

Therèse haha lol.

Anoniem zei

Sommige mensen vinden dit misschien gezeur maar haren zijn niet biologisch afbreekbaar en sommige (misschien wel veel, ik ken er tenminste een aantal) mensen zijn allergisch voor (honden)haren en zelfs zo in de buitenlucht hebben ze daar last van. Dus ongewild worden ze geconfronteerd met hun allergie, zomaar op straat.
Ruim je hondenhaar dus liever netjes op.

Anoniem zei

Loop ik laatst met mijn wordt ik zomaar geconfronteerd met een proestend en hoestend mens ,het moet toch niet gekker worden wordt ik ongewild met ander zijn allergie geconforonteerd mens blijf lekker bineen en val mij niet lastig .

Anoniem zei


dank je voor je reactie 23.08 uur :-).

ja idd. tegenover me wonen mensen waarvan bleek dat 1 van de 3 allergisch is met als gevolg...daag jong hondje :-(.

10.21 uur, jouw reactie slaat natuurlijk nergens op maar dat weet je zelf ook wel, hè?

Therèse

emmy zei

De hondenharen worden opgeruimd zodra mensen hun afval in de prullebakken gooien en wanneer rokers dit ook alleen maar binnen in hun eigen huis doen.

Kan zelf totaal niet tegen rook (slaat gelijk op mijn keel) maar kan me kont niet keren er staat wel iemand te roken en daarna gooien ze die peuken gewoon op de grond. En dit grapje wordt haast niet afgebroken door de natuur. Het is door de gif die er in zit eigelijk gewoon chemisch afval wat wordt neergegooit op straat. En dit wordt gewoon als normaal gezien maar van een paar hondenharen wordt een probleem van gemaakt.

http://www.schoongooienvecht.nl/Peuken-overlast.aspx

Anoniem zei

Een psycholoog legde mij onlangs uit dat een allergie wijst op frictie tussen iemands binnen- en buitenwereld en dat dit een gevolg is van opgekropte agressie en ergernis. Die allergie heeft dus helemaal niets met die paar haartjes te maken, maar vooral met een naar persoon zijn. Nou dat bleek natuurlijk ook al uit die reakties.

emmy zei

Nou zie je dat graag uitleggen aan al de kinderen die rondlopen met een allergie.

Die psycholoog heeft die er ook daadwerkelijk voor gestudeerd of heeft hij/zij een diploma gekocht via marktplaats?

Anoniem zei

Kinderen met een allergie imiteren maar wat graag de aanstellerigheid van een allergische ouder, zodat ze ook eens wat aandacht krijgen. Bovendien zijn deze kinderen vaak in meer dan 1 opzicht verwaarloosd (gebrekkige hygiëne e.d.)waardoor ze dergelijke symptomen gaan vertonen. De kern van het probleem is meestal de egocentrische (allergische) ouder zo vertelde mij de psycholoog.

Anoniem zei

Ik kom regelmatig mensen tegen die uit hun bek stinken. Gatver, ze hebben gerookt of gezopen. Zwijnen.

Anoniem zei

Laat Therese zich aub even stil houden toen zei nog een hond had poepte en pieste dat beest ook waar ie maar wou ruimde ze dat ook op nou dacht het niet dus zoals iemand al zei ,de eerste steen etc etc etc.

Anoniem zei

Persoonlijk ruik ik liever een geurige sigaar of het bouquet van een bijzondere wijn, dan de lucht van azijnpisser Anon 23.00

Anoniem zei


....toen zei nog een hond had....?

ano 5 okt. 8.59 uur...
neem even deel aan een bijscholings cursus. oké?