maandag 22 september 2014

NOG EEN PAAR VRIJE PLEKKEN KINDERACTIVITEITEN (Vensterwijkladder)

(Ingezonden)

Wij, Leon Gijzen, Jelmer de Winter, Tineke Bos, Syanne Bos en Jolanda Vos-van der Velde van de Kinderactiviteiten Jeugdteam Beijum (NSA) hebben hele leuke activiteiten op de activiteitenladder staan voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Hieronder staan een aantal activiteiten vermeld waar nog voldoende ruimte voor is.

Maandag:
Op de maandag hebben wij een hele leuke jongensmiddag ‘Boy’s 2 Be’ waarbij je samen met Leon en Jelmer een gezellige jongensmiddag gaat houden! Dit is voor de jongens vanaf 8 jaar!!

Ook hebben we voor de echte tuin mensen een leuke activiteit ‘Groen(t)e vingers’ dit is voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar!

Dinsdag:
Wil je leren haken, breien, weven, naaien, borduren of punniken? Ga dan naar ‘stitch ’n kids’ op de dinsdag, samen met Gonnie & Annemieke. Dit is voor de kinderen die in groep 6 t/m 8 zitten.

Woensdag:
Voor de kinderen van groep 1 t/m 4 hebben we weer een ‘Sinterklaas’middag! Lijkt jou dit nou heel leuk en gezellig? Dan kun je op 26 november naar de kleihorn komen!!
LET OP: Op de activiteitenladder staat 27 november maar dit moet 26 november zijn!!!

Donderdag:
Lijkt het jou leuk om een film te maken over Beijum samen met Esther Kroezenga? Geef je dan snel op voor ‘Kids reporter’ het begint op 16 oktober en eindigt op 20 november.
Wil je meer weten over Esther dan kun je naar deze site: blijfkijken.wordpress.com

Hou jij van muziek maken, en dan vooral keyboard? Dan zijn we opzoek naar jou! Er zijn nog een aantal plaatsen over, dus geef je snel op!!

Als laatste hebben we voor de donderdag nog plekken over bij ‘Pimp your bike’ hierbij kan je jouw fiets versieren!! Dus geef je snel op voor 13 november en/of 4 december.

Vrijdag:
Wil je graag lekkere en gezonde snacks maken? Dan zoeken we jou! Geef je nu snel op voor het smaakpretpark Blok 2, dit is van 26 september tot 10 oktober!! (3x)

Ready steady cook’ is een leuke activiteit waarbij je samen gaat koken en proeven! Dit is in 2 Blokken verdeelt! Lijkt jou het leuk om lekker eten te maken? Geef je dan snel op!!

Op 31 oktober hebben wij een hele leuke ‘Halloweenparty’ voor de kinderen van 4 t/m 8 jaar! Geef je snel op! Maar mocht je op het laatste moment nog beslissen om toch te komen, ben je van harte welkom!!


Op de activiteitenladder staan alle activiteiten met de data, tijden en locatie!

Geen opmerkingen: