zondag 28 september 2014

HET WAS WEER BINGO IN HET CAFÉ BILJART

 And the winner was...? Esther, zie boven, achternaam niet bekend. Ze glunderde er over. Wie wil dat niet, een avondje stappen, een potje bingo spelen, en met 100 euro naar huis gaan?
De blogger zeilde tegen half twaalf gisteravond hét café van Beijum binnen. Pardon heren (en dames), maar het leek wel alsof er een hoogmis gaande was. Plechtig werd het ene getal na de ander opgedreund, doodse stilte in 'de zaal', het leken wel psalmen die de kroeg in werden gegalmd. Halleluja. Opeens was daar vanuit een soort van niets een Amen. "BINGO!!!" Teleurstelling alom, maar...daar kwam Esther aan, zie boven. Kaartje vol, mag ik even cashen? Na een korte controle bleek dat ze goed zat. Honderd euri in de pocket. Zie de blije ogen.
Naar verluidt werden meer dan dertig prijzen uitgedeeld. Links ziet u de ceremoniemeester met z'n charmante assistente, klik groter. Deze mijnheer hield zich bezig met het opdreunen van de nummertjes. Rechts een negental dames aan de stamtafel. Ook hier was het een kwestie van gezellig nummertjes en kaartjes invullen.
Het bier vloeide rijkelijk, de droplikeur ging er goed in. André Hazes jammerde dat hij 'een beetje veliefd' was. Op een bepaalde manier was het aan de Claremaheerd ook Bruisend Beijum.

1 opmerking:

Anoniem zei

De eerste Trefpuntbiljetten duiken hier en daar al op.....