woensdag 24 september 2014

HET NIEUWE ONDERKOMEN VAN STIP BEIJUM

Stip Beijum verhuist op 29 september naar een rustiger en sfeervoller onderkomen. Niet meer zo weggestopt in een hoekje. Het is het niet meer nodig om de Wegwijzer te bezoeken voor Stip-aangelegenheden, voor hulp, ondersteuning, informatie en advies begeeft u zich vanaf aanstaande maandagmiddag naar het Gezondheidscentrum aan de Emingaheerd.
De verhuizing is niet toevallig, i.v.m. de vorming van een nieuw wijkteam gaan Stip en CJG-Beijum nauw met elkaar samenwerken, ze gaan deel uitmaken van het team in wording. De nieuwe ruimte, foto, ligt direct naast de werkruimte van het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Stip Beijum gaat verhuizen

Stip Beijum gaat verhuizen! Stip verhuist van de Wegwijzer aan de Ypemaheerd 42 naar het Gezondheidscentrum aan de Emingaheerd 8. Hier is ook het  Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG)  gehuisvest. U vindt ons hier vanaf 29 september 2014.
Nieuw adres
Emingaheerd 8, 9736 GA Groningen
E-mail: beijum@stip-groningen.nl
Telefoon: 050 549 71 31 (Stip en CJG) op werkdagen van 9.00 – 16.30 uur
Openingstijden Stip Beijum
maandagmiddag: 13.30 – 16.30 uur
dinsdagmiddag: 13.30 – 16.30 uur
donderdagmiddag: 13.30 – 16.30 uur
  • Zoekt u informatie of hebt u ondersteuning nodig? Kom dan langs bij Stip Beijum!
  • Wilt u vrijwilligerswerk gaan doen of hebt u een leuk idee voor de wijk? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.
  • Wilt u ondersteuning van een hulpverlener dan kunt u zich bij ons aanmelden.
  • Voor een praatje en een kopje koffie kunt u alle werkdagen terecht in onze huiskamer. De huiskamer is open van 9:00 uur tot 16.30 uur.

Vanaf 1 januari 2015 krijgt Beijum een sociaal wijkteam. Bewoners die hulp en ondersteuning zoeken kunnen hier terecht. Samen met vrijwilligers en beroepskrachten wordt dan gezocht naar een oplossing. Stip en CJG gaan allebei deel uitmaken van het sociale wijkteam. Met de verhuizing komen Stip en CJG in één pand. 
Stip Groningen/Beijum.

Update 17.00 uur. CJG twitterde:

niet naast maar samen met het en Vanaf maandag 3midaggen aanwezig ma,di en donderdag middag.

Geen opmerkingen: