zaterdag 27 september 2014

EMINGAHEERD DICHT, DRUKTE OP NOORDELIJKE WIJKRING

Beijum is dit weekend voor automobilisten alleen via Beijum-Noord te bereiken. Op bovenstaande foto trachtte de blogger tegen 21 uur vanavond de wijk via Zuid binnen te rijden. Onmogelijk, zie borden.
Er wordt 's nachts blijkbaar niet doorgewerkt aan het herstel van de faunaduiker (zie bericht van vanochtend).

De rechter foto is vanmiddag tegen 15 uur gemaakt, ondergetekende verliet Beijum en de stad, maar daarvoor moest hij eerst een extra drukke noordelijke wijkring over.

Het kan zijn dat er vanavond nog foto's binnenkomen van Kleurrijk Bruisend Beijum. Ondergetekende kon het niet laten om direct na negenen vanavond nog even sfeer te gaan proeven bij het Trefpunt. De grote drukte was ongetwijfeld voorbij, het festijn liep langzamerhand af. Het viertal dat op de onderste foto staat had het reuze naar de zin. Hou ook de berichtgeving op www.lijn6.com in de gaten, deze wijkzender verzorgt in elk geval een video over het optreden van de Flames.
Vanmiddag tegen half twee werd ondergetekende ingefluisterd wie de Fakkeltrofee zou winnen. Als het goed is werd die vanmiddag om 16 uur uitgereikt. Een damesgroepje van de Bron is de gelukkige, die hadden iets heel speciaals gefabriceerd  voor couveusekinderen. Zo gauw daar meer over bekend is, kunt u dat hier lezen. De aanmoedigingsprijs van de Fakkel gaat dit jaar naar Scoutinggroep de Voerman.
Video volgt morgen.
Update 22.16 uur; een lezer meldt zeer attent dat je de wijk ook via Zuidwolde binnen kunt rijden. Helemaal terecht!
Update zondag; 11.37 uur: Lezer Chris stuurde gisteravond de linker foto, klik groter, hij schreef erbij:
Vanmiddag fietste ik naar de stad en zag de afsluiting van Beijum zuid.
Blijkbaar worden de wildgangen gemaakt , oversteekplaatsen voor dieren, welke is mij niet bekend. Dus deze dieren hebben straks hun eigen oversteekplaats.Geen opmerkingen: