zondag 7 februari 2016

CARNAVAL IN HET CAFÉ BILJART BEIJUM


Met knikkende knieën liep de Beijumblogger tegen kwart voor een vannacht het Café Biljart aan de Claremaheerd binnen. Als psychiatrie-deskundige is hij heel wat gewend, en een zwak voor de gekke medemens zit er diep in, maar zou hij de krankzinnigheid van het carnaval-feest in eigen wijk en kroeg kunnen weerstaan?

Wat een lieftallige dames trof hij bij de ingang. Zie foto boven. Jawel, de dames wilden wel op de foto. Maar die moest drie keer over waarna groen licht voor publicatie werd gegeven. Vrouwen en foto's....

De blogger trok de deur naar de ingang van het café open. Wat is dit nou? Een vrouw met een mannelijk geslachtsorgaan in de hand? Zie afbeelding links. "Ja hoor, zet me maar op de foto. Ik kom oorspronkelijk uit Brabant, en daar weten we wel wat carnaval vieren is." Ze woont al jaren in Beijum maar haar zachte g verried inderdaad haar zuidelijke roots.

Ze swingde er over. een ervaren carnaval-vierster die het prettig vindt om even 'omgebouwd' te zijn en een joekel van een fallus te dragen. In de psychiatrie is het begrip Penisnijd bekend. Meisjes die jaloers zijn op jongens....dit werd vannacht even helemaal goedgemaakt.

Kijk nou, er waren ook Arabieren aanwezig. Zie de heren met hoofdbedekking en zonnebrillen op. Zouden die zich een beetje gedragen richting de uitdagend geklede dames? Kunnen de gasten zich een beetje aanpassen aan de hoogstaande Nederlandse cultuur?

Een beetje de draak steken hoort bij carnaval. Vrouwen met piemels en Arabieren met bier in de hand. Tot nu toe zijn er geen berichten over massale aanrandingen in hét café van Beijum binnengekomen.

Er zullen mensen zijn die het helemaal niks vinden, of die vinden dat het allemaal onfatsoenlijk is, maar de feestvreugde overheerste, het was gemoedelijk en iedereen deed prettig gek.

Bekijk de foto's, klik ze groter. We zien een man met een griezelig masker op en een soort van gummiknuppel in de hand, foto halverwege rechts. Update 12.24 uur, het was een confettikanon..., aldus een lezer en betrokkene.
Daaronder zien we links een Arabier die niet van een mooie blonde westerse vrouw af kon blijven.

Daar weer onder, rechts, vier vriendinnen beleven een heerlijk carnaval-avondje in Beijum.

Foto links, onder twee feestvierende Arabieren zien we nog twee feestvierende vriendinnen.

Onderste foto links, een sombrero op, zal het een voorteken van een lange hete zomer worden?

Grote foto beneden, zijn het geen schatjes? De dame rechts ligt liefdevol in de armen van een engel met hoofdband om en vleugels op de rug.

Het was een beschaafd feest al met al. Vrouw met piemel, Arabieren met bier en innig omstrengeld met Hollandse dames, en vriendinnen die uit hun dak gingen.

Geen verklede pizza-koeriers en helikopters in de lucht. We houden het netjes.

Beijum beleefde een prima carnavalsnacht. En daar mogen de meningen zoals altijd over verdeeld zijn.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Dus een theedoek om je kop een dildo in de aanslag en dat is Carnaval hou nou op zeg trieste vertoning .

Anoniem zei

tokkie-café.

Anoniem zei

Tja, mensen het leven kan soms zwaar zijn, maar toch mooi dat er ook mensen zijn die met alleen al een theedoekje of een gek pakje een hoop plezier in het leven kunnen beleven.
Maar ja ze zullen wel gek zijn hé ? Net zoals de rest van Nederland onder de rivieren, of zullen de grootste zeikers boven de rivieren gewoon een chromosoom pje missen om het plezier van een ander te kunnen waarderen.

Jan zei

Anoniem zeiken en zeuren, wat moet je dan een Tokkie en triest figuur zijn. Een ander geen feestje gunnen. Losers.

Anoniem zei

Tja janneman
Wel gelijk tokkie café en de eigenaar als voorbeeld

Anoniem zei

En waarom is het een tokkie café dan? Je kan zoiets wel zeggen maar dan ook graag onderbouwen. Volgens mij is deze opmerking totaal niet van toepassing. Mensen hebben het leuk gehad en waren verkleed.wat heeft dat met tokkie zijn te maken?