donderdag 11 februari 2016

HET FIETSPAD NAAST DE JALTADAHEERD WAS/IS AFGESLOTEN


Het fietspad dat vanaf de wijkring naar de Boerderijum loopt was eergisteren deels afgesloten. Ter hoogte van basisschool de Beijumkorf was een gleuf gegraven. Zo te zien had het iets te maken met glasvezel-aanleg. Voor goede internet?

Zie foto's. Komende vanaf de Boerderijum heb je rechts de Jaltadaheerd en links ligt het voetbalveld waar eind april Koningsdag-vrijmarkt zal worden gehouden.
Eerst foto boven, we zien een duidelijk stopbord met vijftien meter daarachter een grote katrol. De blogger fietste linksaf en vervolgde langs het fietspad het parallel lopende wandelpad richting het houten bruggetje (wat daar voor door moet gaan) vlakbij de katrol.

Mmm, niet best, er ontbreekt een plank in het 'bruggetje,' Zie foto links. Je kunt je er ongelukkig verstappen. Rechts zien we de reden van fietspadafsluiting, zelfs over de gleuf heen trachten te springen is riskant, laat staan met de fiets.

Na het fotograferen keerde ondergetekende terug via het 'bruggetje.' Zal het een vorm van vandalisme zijn dat die ene plank eruit ligt. De blogger komt erop omdat hij weet dat het een wetmatigheid is dat negativiteit negativiteit aantrekt (zoals positiviteit dat ook doet...). Er ligt een doos met afgeplukte sneeuwklokjes in de sloot. Waar is dat nou weer goed voor?

De mens breekt af, zie onderstaande afbeelding, en hij bouwt op, zie foto rechts.
Het kan zijn dat het fietspad nog steeds afgesloten is.


Geen opmerkingen: