zaterdag 6 februari 2016

SCHRIK IN BEIJUM OM HELICOPTER (S)

Foto 112 Groningen
*Hoop dat die helicopter(s) vliegtuig(en) boven mn huis eindelijk weg blijven. Wat een lawaai op dit uur 😕😕 vind maar raar.. Duurt echt lang.
*Weet iemand wat er aan de hand is in Beijum of Lewenborg. Er vliegt non stop een helikopter over.
* A ja ik zag het al. Ik was nog geen lid van Beijum nieuws. Daarom zag ik het niet meteen. Politie helicopter! Wat fijn dat het online zo snel te vinden is wat er aan de hand was!
*Wat een lawaai met die heli
*Ze zijn op zoek naar een overvaller
*Hier al 3 keer overgevlogen, wat een herrie 
*Dan hoop ik maar dat ze hem te pakken krijgen met al de herrie hier
* Schijnt aan de Framaheerd te zijn.
*Is het oorlog?
* @polgroningen Zoekactie naar straatrover nog volop gaande. Vanuit de lucht is het zoeken gestopt. retour naar Schiphol.
het slachtoffer van de straatroof is niet gewond geraakt.
 Oh, ik dacht dat het drones waren. Jullie hangen continu boven mijn huis. Hier zit 'ie niet hoor. *Ze moeten die pizzakoeriers hier een risico opslag geven. Zwaar onderschat beroep.
 en het is weer rustig in heli is weer weg nog wel veel in beijum
*Grevingaheerd ok
Hoop dat ze hem op hebben kunnen pakken! !
Oeps... ik dacht ook al...zolang die heli om het huis.. na ja t is rustig nu
Update 0:58 uur. Volgens dit bericht op OOG wordt er zaterdagochtend vroeg naar de overvaller gezocht...;
De politie is in de nacht van vrijdag op zaterdag op zoek naar een straatrover in Beijum. Daarbij verleende een politiehelipkopter assistentie aan agenten die op straat actief waren. 
De helikopter vloog onder meer rond boven Beijum, Selwerd en Paddepoel en keerde na verloop van tijd weer terug naar Schiphol.
Het gaat om een overval op een pizzabezorger. Het slachtoffer is bij de overval niet gewond geraakt. De politie meldde zaterdagmorgen vroeg dat er nog naar de overvaller wordt gezocht.
26 minuten gele

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Twitter: 5 februari 2016 00:30 Politie Groningen ‏@polgroningen Zoekactie naar straatrover #Groningen nog volop gaande. Vanuit de lucht is het zoeken gestopt. @depolitieheli retour naar Schiphol.

Anoniem zei

Twitter: 6 februari 2016 00:33 Politie Groningen ‏@polgroningen het slachtoffer van de straatroof is niet gewond geraakt.

Anoniem zei

Het was gisteren sowieso al erg onrustig in Beijum, veel jongeren achter de bakker en kapper, 's nachts veel overlast (herrie/geschreeuw (naar helicopter?))op voetbalveldje tussen fultsemaheerd/jensemaheerd. Is het volle maan?

Ik hoop dat ze de daders snel te pakken hebben (en ook echt goed straffen).

Anoniem zei

Het is onbegrijpelijk dat de Afrikaan op het fietsje die sinds jaar en dag de wijk onveilig maakt met zijn nachtelijk gezanik over uitgeprocedeerd zijn en dat ie geld moet hebben, kennelijk nog nooit 's in de kraag is gevat. Het is een bijzonder brutale vlegel.