woensdag 17 februari 2016

IN EN ROND HET NIEUWE WIJ BEIJUM


"Zie je die rare pijlen die van een naar de parkeerplaats wijzen? Ik vind dit toch wel heel bijzonder."

De blogger stapte gistermiddag uit z'n auto voor het nieuwe WIJ Beijum aan de Isebrandtsheerd en hij parkeerde z'n auto binnen het hek. Hij zag nieuw omlijnde parkeervakken maar dacht, ik zet hem even kort neer, erin en eruit, even foto's maken. Hoe is de stand van zaken binnen?

Door toedoen van de voorbijgangster bekeek hij eerst een halve minuut de pijlen op de stenen. Het zag en het ziet er inderdaad merkwaardig uit. Een beetje komisch zelfs.

De dame in kwestie: "Moet je soms aan de rechterkant van de boom langs als je de parkeerplaats oprijdt?" Zie foto boven, de heen en teruggaande pijlen liggen bijna in elkaars verlengde. Komt er misschien ook nog een stop- en een voorrangsbord? Verkeer van rechts heeft voorrang?
Klaar, iedere bezoeker zal niet uit Beijum komen, Beijumers weten dat er maar een in en uitgang is. Rij vooral niet bij het naastgelegen buurtcentrum Heerdenhoes naar binnen.

Een andere voorbijganger, ten tijde van fotograferen: "De boom wordt zeker weggehaald?" Het zal toch niet, zo'n fraaie gezonde boom hoeft toch niet te wijken voor geparkeerde auto's?

Binnen staat een soort van vergader- of koffietafel in de hal, zie foto links. Foto rechts, er was net een nieuwe zitbank afgeleverd, het plastiek zat er nog om.

Foto links, er werd nog steeds schoongemaakt.
Foto beneden, het officiële verhuisbericht.

Geen opmerkingen: