zaterdag 13 februari 2016

PEOPLE NEED TO RELAX

Tegen half zes vanmiddag moest de blogger voor een boodschapje bij Winkelcentrum Beijum zijn. Een  man met opvallend opschrift op z'n rug liep voorbij: People need to relax.

Super relaxed maakte ondergetekende een foto en liep achter de man aan. Twee heren met elk een half liter blik bier in de hand stonden voor de schuifdeuren van het winkelcentrum  Het zag er relaxed uit. De blogger ziet ze wel vaker staan drinken en keuvelen, ze groeten altijd vriendelijk. Terzijde, ruim zeven jaar geleden is een alcoholverbod op straat in Beijum ingevoerd. Zie nog eens hier.

Een dergelijk verbod gaat in, en het is vervolgens nooit bekend of dat verbod nog geldt of al weer ten einde is.
Maar geen probleem, in Beijum gaan we daar relaxed mee om. Proost heren.

Even de relaxte heer met witte vest met capuchon in de promenade van het winkelcentrum aanspreken. Heer, ik heb achter uw rug om een foto gemaakt, is het goed dat ik die op Beijumnieuws zet?
Twee relaxte ogen in een donker gekleurd gezicht keken de blogger vriendelijk lachend aan. "Ja, is goed mijnheer." Handen schudden.

Met de boodschappen nam ondergetekende een tripel biertje mee naar huis. Voor een relaxte zaterdagavond.

Het klopt, people have to relax.

De blogger wenst alle lezers van Beijumnieuws een relaxte avond en weekend toe....

2 opmerkingen:

Emmy zei

Je vraagt de meneer in het wit om toestemming om de foto te plaatsen maar de twee andere heren dan. Heb je die om toestemming gevraagd? Zij staan beter in beeld dan meneer in wit.

Johan Fehrmann zei

Uitstekend punt Emmy, erg alert.