zondag 28 februari 2016

HET WAS EEN ZONNIGE ZONDAG


Mensen kinderen, wat was het een zonnige zondag vandaag. Wat een geweldige overgangstijd van winter naar lente beleven we.

Mijnheer Beijumnieuws bracht mevrouw en dochter Beijumnieuws vanmiddag naar de boot, naar Schiermonnikoog. Provincie Groningen noord jubelde er over. Adorp, Winsum, Mensingeweerd etc.. Komt u maar, voorjaar 2016.
2016.
Zie foto boven. Ondergetekende verliet Beijum. De klep in de auto van Autobedrijf Visser moest naar beneden om niet verblind te worden. Op de achtergrond zijn de contouren van Winkelcentrum Beijum zichtbaar.

Foto links, we zijn bijna de stad uit, links ligt het Boterdiep. Wat een boten in het kanaal. Noorderhoogebrug is net voorbij.

Dan foto's rechts en beneden. Er zat ongeveer anderhalf uur tussen, want wat een genot om na aflevering van het dames-spul bij de boot naar Schier even het Lauwersmeergebied te bezoeken. Foto rechts, heenweg, we zien de Walfridusbrug

 Evenals afbeelding beneden, de terugweg naar de mooiste stad van Noord Nederland, Groningen is de naam.
Mensen kinderen, realiseren jullie je wel in wat voor een geweldige stad jullie wonen? In drie kwartier naar de boot naar Schier en in het Lauwersoog-gebied. En de terugwerk naar de Stad..., fabelhaft.
Geen opmerkingen: