donderdag 25 februari 2016

DAMESFIETSEN MET KINDERZITJES GEWILD ROOFGOED


"Zijn nog meer mensen hun fiets kwijt? Vannacht op de Rensumaheerd bij ons en 4 huizen verder damesfietsen met kinderzitjes gestolen." 

Het schijnt een plaag te zijn, damesfietsen met kinderzitjes voor/en of achterop die worden gestolen.
In de Rensumaheerd was het afgelopen avond en nacht prijs.

Op de linker afbeelding, klik groter, staat een der gestolen fietsen. De gedupeerde: dit is mijn fiets, donkerblauwe puch, 3 versnellingen, bobike zitje zwart,oranje, maya de bij bel, paarse fietstassen, gisteren nog met blauw zadelhoesje.
Afbeelding rechts van een andere Beijumse: Zijkant fiets. kan helaas geen betere foto vinden. Ga nu aangifte doen.
Lezeres Jose: "Fietsen met kinderzitjes worden op het moment heel veel gestolen ik hoor het al in verschillende wijken. Asociaal gewoon."
Geeske: "Bij ons een paar maanden geleden ook mijn damesfiets met zitjes en bakfiets gestolen."

Lezers, kijk een beetje om u heen. Mocht u een damesfiets met zitjes te koop worden aangeboden, meldt dit dan bij de wijkagent.
Herkent iemand de gestolen fietsen? Info? Beijumnieuws@ziggo.nl

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ben ik benieuwd of die fietsen onderdak stonden of buiten. Het is natuurlijk geen vrijbrief om buitengestalde fietsen te stelen, maar maak het het dievengilde niet te makkelijk. En heb je geen schuur of te weinig ruimte, heb je twee keuzes: een deugdelijk kettingslot aanschaffen en de fiets aan een vast object vergrendelen of je schuur eens opruimen. Wel heel erg vervelend als je 's ochtends net voor je werk aan de kinderen weg wilt brengen en je stalen ros is pleite. Marktplaats en je omgeving in de gaten houden...je weet maar nooit.

Anoniem zei

Er staat al wel twee weken een opoefiets in de bosjes bij de rotonde Kremersheerd / (Mudaheerd), tegenover de Beijumkorf. Geen kinderzitje. Er stond ook een herenfiets maar die is nu weg.