zondag 21 februari 2016

EEN PYJAMAFEESTJE IN DE CLAREMAHEERD


De rode loper lag uit voor het Café Biljart. Binnen klonk muziek, er werd gefeest en gedanst. Een behangetje aan de muur, schemerlampen en een soort van bankstel creëerden een huiselijke sfeer. Kaarslicht en een open haard verhoogden de feestvreugde. 

Er liepen dames en heren in nachtkleding rond en het kwam over alsof ze zo van de knusse woonkamer naar de slaapkamer konden gaan.


Thema-party's doen het meestal goed in hét café van Beijum. Ook gisteravond en vannacht was het weer aangenaam vol.

Bekijk de foto's. Foto boven, er liepen meer dames dan heren in nachtkleding rond. Foto linksboven, samen een pilsje drinken in pyjama.
Foto rechts, een stel in nachtgewaad poseert voor de fotograaf.

Foto links beneden, bezoekster Mona met een minnaar in nachtkleding buiten op de rode loper.

Helemaal beneden rechts, er was er een jarig. De taart werd aangesneden en werd uitgedeeld. Net als walnoten en chocolade.

Foto helemaal beneden, de gordijnen dicht, schemerdonker, dames in een jacuzzi, ......sfeer. Een pyjamaparty, de blogger had er nog nooit van gehoord.


Een Partij van de pyjama ( eng. Slumber Party, Partij van de pyjama, Sleepover) is een speciaal type van een partij waar gasten worden uitgenodigd voor een verblijf in de accommodatie budget. In de Duitstalige landen, zijn er vooral de variant die gasten moeten op het feest in de nacht kleren; in dit geval een pyjama party een themafeest.Een nacht is niet per se die ermee verbonden zijn, maar kunnen worden opgenomen.Alternatieve concepten zoals sluimer partij, pyjama partij of nachtjapon partij kon niet de overhand in de Duitse taal. Wikipedia.org/wiki/Pyjama-Party

Geen opmerkingen: