zaterdag 20 februari 2016

PYJAMAFEESTJE IN HET CAFÉ BILJART VAN BEIJUM


Het wordt vanaf 21.00 uur vanavond weer een dolle boel in het Café Biljart Beijum aan de Claremaheerd.

Zie flyer. De rode loper wordt uitgelegd, er is een jacuzzi, de champagne ontbreekt niet, een chocoladefontein....Het is verplicht om een pyjama of ochtendjas aan te trekken, dit met pantoffels of slippers aan de voeten.

Dat wordt weer een gekkenhuis. Kan dat even normaal, dames en heren? Wat is trouwens een huispak?

De blogger zal vanavond/vannacht komen controleren of het misschien tijd gaat worden dat het Café Biljart een tijdje onder curatele moet worden gesteld. Dilemma, hij mag daarvoor alleen in sauna-tenue, badjas en slippers, naar binnen....

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Geachte, wij zijn een aantal bewoners die het niet kunnen begrijpen dat ertegenwoordig zulke feesten moeten worden georganiseerd. Vroeger toen wij wel eens uit gingen dansten wij de gehele avond op echte discomuziek en deden wij een praatje met elkaar en dronken dan soms een drankje, maar tegenwoordig lijkt iedereen gestoord is en dat alles gekker moet om het nog gewoon gezellig te vinden. Ik woon al jaren in Beijum waar ik graag in mijn tuin bezig ben en ook veel wandel, maar graag zou naar een café willen gaan waar ik normaal zou kunnen praten, met normaal sociaal denkende mensen en die mij dan willen accepteren om wie ik ben en niet omdat ik ook in lingerie en onderbroek in een café moet gaan zitten. Dan kunnen wij wellicht onze inbreng geven en dan ideeën met elkaar uitwisselen zoals een hobbyclub voor alleenstaande vrouwen of een knutselmiddag, daarna een zing avond. Zelf zit ik ook in het raad van Bestuur van de buurtvereniging van onze heerd waar ik mij ook bezig houd met de planning van de gezamenlijke activiteiten, maar ik zal hier dan ook aankomende week inhoudelijk een gesprek met onze leden over gaan hebben of wij dit bij de gemeente moeten gaan aankaarten, want een sexclub in Beijum vind ik en mijn christelijke medebewoners natuurlijk van de zotte. Op zondagochtend als ik om half 7 mijn kopje thee met volkoren speltbrood eet hoor en zie ik overal dronken mensen die dan de raarste dingen doen. Dat beangstigend mij,dus dan voel ik mij ook gelijk gestrest door het gene dat mij dan word aangedaan. Helaas snappen die mensen niet dat ik dan niet rustig mijn broodje kan eten en luisteren naar de zondagopenstelling op de radio. Ik hoop dat ik hiermee mee duidelijk heb gemaakt dat u begrijpt dat ik zo niet normaal kan leven. Met vriendelijke groet Grietje Jansen, een medebewoner.

Anoniem zei

Hoi Grietje,helaas hebben we je gemist op de pyjama party, menig mens had je graag gezien met je rosé nachtjapon en blauwe krulspelden, heerlijk achter een glaasje rode wijn of port en een sociaal cultureel voeren met een van de gasten,maar helaas.

Ook had ik je dan graag verteld over de nachtelijke orgies die daarna gaan plaatsvinden, Henk Jan, die ken je vast nog wel :) zou speciaal voor ons zijn striptease act gaan tonen, echter had ik liever gezien dat hij dit keer zijn voorbinddildo thuis zou laten, de vrouwen waren niet meer te houden, man man man wat een gekkenhuis.
Och nou die Pieter die ken je vast ook nog wel is bijna verdronken in het bubbelbad, hij zei dat ie zijn horloge was verloren, ze moesten hem zelfs van onder en van boven beademen, ik zei al, volgens mij moet je daar niet op blazen, maar het kon ook zijn dat ze daar het water uit probeerde te zuipen, maar nou wat was die blij ze dat ie daarna zijn ogen weer kon open doen!
We waren ons bijna kapot geschrokken.

Nou en dan die marieke nog zeg, ik wist niet dat daar zo veel in kon in dat kleine wijfie , verdorie op gegeven moment stond er geen kruk meer om de bar, en ik dacht al, kun je die dingen stapelen of zo, nou knap hoor, volgens mij zijn ze der nog wel 1 of 2 kwijt.

Ooh ja voordat ik het vergeet, er zijn nog wat lingerie stukken blijven liggen, misschien zit er wat voor je bij?Als opvulling voor de bovenkant heb ik nog wel wat rubberhandschoentjes en wat vol gespoten eeeuh siliconen dingetjes liggen.

Graag zie ik je zondag weer voor het ontbijt met niet te vergeten je heerlijk speldbroodje en honing kaneel thee,en dan doen we het feestje nog eens dunnetjes over zo met ons twee,net als vroeger,zo bij de appelboom, en ik maar denken dat je niet van appels hield :)

Ik neem de meest sexy foto's wel voor je mee,

Veel liefst van je eigen stoeipoes Floris komjijuiteeneiofzo.

Anoniem zei

Geachte mevrouw Jansen,
Bedankt voor uw christelijke mail. Ten eerste de tijd van gezellig praten in een kroeg met disco muziek op de achtergrond is niet meer van deze tijd. Ten tweede de kroeg is voor een ieder toegankelijk. Ten derde het zijn allemaal mensen uit beijum die de kroeg gezellig maken. Ten vierde mocht het zo zijn dat er wat gebeurt wat niet kan dan zijn dat mensen die NIET uit beijum komen en wordt voor die personen de toegang geweigerd. Ten vijfde het is geen sexclub, maar was er een pyjama feest net als bijv carnaval en als er dan één komt in een kort jurkje ja dat is haar of zijn keus, kledingkeuze staat vrij, naakt is niet toegestaan uiteraard. Knutsel en brei middagen daarvoor kunt u misschien beter naar trefpunt gaan of naar de kerk oid. U heeft het over sociaal denkende mensen, misschien zou u eens moeten langskomen en eens rustig aan de bar moeten gaan zitten en een praatje maken met de vaste klanten op zaterdagmiddag bijv. Beste grietje veel mensen slapen op zondag om half 7 en gaan voor hun geloof naar de kerk. De tijd van rusten op zondag is ook voorbij dat ligt ook in een ver verleden. Misschien moet u eens bij u zelf te rade gaan of u nog wel in deze tijd past voor u zegt dat u dingen worden aangedaan. Mensen hebben tegenwoordig plezier op een andere manier en om je zaak draaiende te houden moet je mee gaan met de tijd en hoeveel mensen belijden het geloof tegenwoordig nog op de manier waarop u dat doet op zo dagochtend. Zou zeggen kom eens langs dan gangbangen we u wel even op de biljarttafel.
Met vriendelijke groet De Stamtafel