vrijdag 5 februari 2016

SOCIAAL VUILNIS IN BEIJUM (25)


De oogst valt een beetje tegen de laatste weken. Waar blijft de goedgeefsheid der Beijumers hartje winter? Waar zijn de zakken  met kleding langs de weg? De magnetrons? Matrassen en dekens? Magertjes allemaal hoor! Gelukkig maakt de koelkast/diepvries-combinatie die gisteravond en afgelopen nacht ter hoogte van de Doornbosheerd langs de wijkring stond veel goed.

Wel even opletten in het vervolg, niet in de regen zetten. Zie bovenste foto, wat een bakbeest, fijn om zoiets cadeau te krijgen (neemt u maar mee) als je een groot gezin hebt en je een nieuwe niet kunt permitteren. Dit is het echte werk, dit zijn de gulle gevers. Het mes snijdt aan twee kanten, verwijderingsbijdrage? Daar doen we niet aan.

Foto links dan. Toch een matras. De blogger kan blijven hameren op regen dat valt en sociale cadeaus beschermd (plastiek) aanbieden, maar het wil maar niet bij iedereen beklijven. Foto rechts dan, een beetje schamel, zijn het opbergdozen?

Foto beneden, wat zien we daar voor een elektrisch wit ding rechts? Er hangt een snoer uit. Het lijkt net alsof links nog een apparaat staat, de blogger heeft niet de moeite genomen om de cadeaus goed te bekijken. In elk geval kan een of andere Handige Harry mooi een kastje van de houten lanken maken.

Voor de komende weken graag tuingereedschap en tuinstoelen langs de weg zetten. Een afgedankt vuurkorfje is ook welkom. Het voorjaar nadert....

3 opmerkingen:

Anoniem zei

verwijderingsbijdrage betaal je al bij de aanschaf.

Unknown zei

Wij zien dit helaas dagelijks als buurtconciërge,maar ook als we vrij zijn..

Unknown zei

Wij zien dit helaas vaak als buurtconciërges en kunnen er ook niet veel mee.Kleiner zwerfafval dumpen wij nog in de ondergrondse containers.