donderdag 5 mei 2016

KIJK UIT VOOR INSLUIPERS IN BEIJUM!


Vanuit verschillende heerden in de wijk komen berichten binnen over ongewenste bezoekers die pogingen wagen om ergens naar binnen te sluipen.


Op Facebook staat te lezen:


Mensen, gisteravond betrapte ik 2 jongens bij mijn voordeur . De ene ropte aan de deur en de ander stond bij het hek, heel vreemd ! Op het moment dat ik 'hey' riep, trok de ene z'n capuchon over z'n hoofd en sprongen ze op de scooter met n vaag verhaal over een andere straat. Ze hadden ineens heel veel haast om weg te komen en uiteraard heb ik het kenteken onthouden. Dit kenteken hoorde natuurlijk niet bij de scooter wat ik al dacht. Het was een kleine zwarte scooter, de bestuurder had een zwarte helm en de ander dus geen helm. Ze zijn tussen de 20 en 25 jaar oud het kenteken was : ff1-580?!
Hebben meer mensen zoiets meegemaakt of gehoord hier in de wijk???

Een reactie vanuit de Kremersheerd:

Lijkt qua signalement wel ietwat op 2 jongens die hier in de straat bij mijn buurman (een maand geleden of zo) hebben geprobeerd in te breken op klaarlichte dag. Twee blanke jongens, slank, rond de 20-25. Zij hadden volgens mij alleen petjes op en waren (denk ik) te voet. Waren ook hondsbrutaal. Ik heb ze namelijk betrapt (ze stonden 50 m verderop, op een parkeerplaats naast mijn woning), ze vervolgens heel streng aangekeken en toen liepen ze weg. Ik dacht dat ze vervolgens waren vertrokken. Half uur later hebben ze het zijraam van de woning van de buurman eruit proberen te halen. Ook toen zijn ze weer betrapt. 

Geen opmerkingen: