maandag 23 mei 2016

LOTUSHEERD ORGANISEERDE BLOEMENSEANCE-AVOND


"Het kan zijn dat de bloemen in een wijk zich aanpassen aan de bewoners. Paardenbloemen ruimen op en ontgiften, het kan met reden zijn dat Beijum dit jaar daarom zoveel paardenbloemen had. Momenteel zien we veel boterbloemen in de wijk. Die kunnen meer en betere smering tussen de bewoners van de wijk bewerkstelligen."

 Welkom in de wonderlijke wereld die paranormaal heet. Het klinkt misschien in eerste instantie vreemd, maar bloemen schijnen naar de mensen waar ze bij (huis, wijk) bloeien en groeien te gaan staan.
.
Afgelopen donderdagavond organiseerde de Beijumer paranormale vereniging de Lotusheerd een avondje bloemenseance in buurtcentrum het Heerdenhoes. Het zaaltje in het Heerdenhoes was redelijk gevuld. Een ieder had een bloem of een boeket bloemen meegebracht. Het was de bedoeling dat de Beijumse medium Saskia Smid die zou gaan 'lezen.'

De blogger maakte de foto's en ging verder. Later stelde hij vragen over bloemen in de wijk aan Saskia Smid. Zou je een wijk op dit gebied ook kunnen lezen? Ja, dat kan,  althans, dat schijnt te kunnen, zie de antwoorden boven vetgedrukt.
In Beijum wordt wel eens gesteggeld, zou dat de reden zijn waarom er zoveel ontgiftende paardenbloemen in de wijk hebben gestaan?

Volgens Smid was het een succesvolle avond geweest.
Alles is energie. Alles heeft een energietrilling om zich heen, zowel een mens als een dier, als een steen als een bloem. Indien je in aanraking komt met energie ontstaat een vermenging van energie. Zo is het mogelijk om energie van jou te lezen aan de hand van een bloem die je hebt meegebracht. Zo’n bloemlezing noemen we dan een bloemenseance. Als je naar een bloemenseance gaat breng je een bloem (1 bloem of een boeketje) of een plant mee en zorg je bij voorkeur ervoor dat jij degene bent die de bloem in handen heeft gehad, zodat jouw energie zich kan vermengen met die van de bloem. De bloem neemt als het ware jouw energie op. Jouw bloem wordt dan energetisch gelezen. 

Zoals iedereen weet zijn bloemen zeer gevoelig (denk maar aan invloed van tocht, warmte, kou, te veel of te weinig water e.d.). Omdat ze zo supergevoelig zijn nemen ze heel snel de vibraties over van hun plukker of koper. Het lezen van energie is geen waarzeggerij. Het lezen van energie is het verduidelijken van het pad dat je nu aan het bewandelen bent. De energielezer laat een licht op je weg schijnen zodat je inzicht krijgt in de situatie waarin je nu bent, wat jouw proces is en eventuele blokkades en geeft je aanwijzingen die je verder kunnen helpen.
Lees hier.

Geen opmerkingen: