woensdag 18 mei 2016

PLEINTJE KREMERSHEERD WORDT OPGEKNAPT (2)


"Het is wachten op de groenploeg die groen gaat planten. En ook moeten de bankjes nog komen."

Op 30 april berichtte Beijumnieuws dat het pleintje aan de Kremersheerd zou worden op-geknapt. Zie nog eens dit bericht. Een gezamenlijke aanpak van omwonenden en de gemeente Groningen.
De omwonenden haalden de stenen uit de grond. De gemeente zal er groen en een zitbankje gaan neerzetten zodat omwonenden er kunnen ontspannen en elkaar ontmoeten.

Maar bekijk toch eens de foto. Is dit lekker met z'n allen zitten? Met uitzicht op de parkeerplaatsen waar het vol van de auto's staat (kan staan)?

Auto's moeten ergens geparkeerd kunnen worden. Klaar. Maar is hier (foto) wel goed over nagedacht?

1 opmerking:

bewoner Kremersheerd zei

Ja dat kan prima. Er zijn parkeervakken gemaakt die gemarkeerd zijn met een P. Als men zich daaraan houdt dan ziet het er mooi uit. Maar er zijn altijd mensen die geen meter extra willen lopen dus de auto maar ergens neerkwakken. Terwijl er in de hele omgeving genoeg vrije parkeerplekken zijn. Men vergeet wel eens dat als je bijv in een flat woont, je ook heel wat metertjes moet afleggen om bij je auto te komen. En evenover de foto.....Johan, is die grijze Opel links van jou? Staat niet in een parkeervak! De anderen staan keurig geparkeerd!