zaterdag 18 september 2010

BEDUM MAG OOK KOMEN GOLFEN IN KARDINGE

Het gekrakeel tussen Stad en Ommelanden aangaande de mogelijke aanleg van een golfbaan in de Woldstreek is eigenlijk verbazingwekkend. Op amper tien autominuten vanaf Bedum ligt een prima golfbaan. Goede parkeergelegenheid en ruimte zat om het edele golfspel te spelen. Is het ze in Bedum een beetje in de bol geslagen? Straks willen ze ook nog een overdekte schaatsbaan, terwijl we er hier een hebben. Moeten ze ook een soort van voetbaltempel terwijl er in de stad een mooie staat? Misschien wordt het gewoon tijd om eens een bevoogdend geluid richting Bedum te laten horen: Beste mensen, prima dat jullie daar een eigen zwembad en een sporthal hebben. Een leuk dorpje met een mooi centrum en een prima winkelaanbod. Maar kan dat gezeur over die golfbaan een keer afgelopen zijn? Weest welkom op ons mooie golfbaan in het Kardingerpark. Wel even reserveren hoor als jullie deze kant uitkomen.


Pitch&Putt Golf Groningen ligt in het recreatiegebied Kardinge, bij de stad Groningen. De professioneel aangelegde baan is een uitdaging voor zowel golfers als niet-golfers. De 18 holes zijn ruim van opzet en voorzien van bunkers, vijvers, rough en greens. Je ervaart hier de rust van de natuur, terwijl het stadscentrum op een steenworp afstand ligt... een unieke combinatie! Bij de Pitch&Putt Golfbaan staat een modern clubgebouw
http://www.pitch-putt.nl/

1 opmerking:

Kees K. zei

Ben er al een paar keer geweest, erg leuke middagen gehad, maar het is toch zeker geen golfbaan, het is een soort midgetgolf voor volwassenen. Dus daar gaan 'we' de Bedummer upperclass niet mee lokken. En zeker de plannenmakers van die gemeente zullen er hun neus voor ophalen. Die willen geld zien van de ontwikkelaars, of tenminste een gratis jaarkaart.